Zoeken naar zwembad groningen openingstijden

zwembad groningen openingstijden
Helperzwembad Gezellig buurtbad in Groningen Zuid.
Openluchtbad de Papiermolen. Zwembad de Parrel. Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Helperzwembad. Zwemmen in het Helperzwembad. Het Helperzwembad is een buurtzwembad gelegen ten zuiden van de binnenstad van Groningen. Hier kunt u terecht voor recreatief baantjes trekken in ons 25-meterbad, zwemlessen, speelmiddagen en nog veel meer! Het zwemwater heeft normaal een temperatuur van 275, C. Op donderdag en vrijdag is het recreatiebad extra warm met 32 graden! In de vakanties ligt er spelmateriaal in het water, zodat er een echt waterfestijn van gemaakt kan worden. Het recreatiebad, ook wel het oude bad genoemd, is ook beschikbaar voor recreatief zwemmen en vele groepslessen zoals aquasport, ouder en kind lessen en senioren activiteiten. Het bad heeft ook een springplank! Wist u dat er ook zonnebanken aanwezig zijn en dat u gratis gebruik kunt maken van kluisjes. Bestel direct online.: Regulier rooster recreatief zwemmen. Tarieven recreatief zwemmen. Openingstijden in vakanties en op bijzondere feestdagen.
humanitas kinderopvang
Kardinge Groningen Zwemmen voor iedereen.
Klik hier voor de openingstijden en tarieven bij sportcentrum Kardinge. Klik hier voor meer informatie over het Zilvermeer. home activiteiten zwemmen. Bekijk hier de mogelijkheden bij Kardinge. Klik hier voor zwemtips! Kartracing Bowling Groningen. Groningen Sport Revalidatie. Pitch Putt Groningen.
offshore
Openingstijden Sportcentrum Kardinge Kardingerplein 1 in Groningen.
Openingstijden Sportcentrum Kardinge Kardingerplein 1 in Groningen. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Zwembad De Leemdobben die het meest in de buurt ligt van de aan de Kardingerplein 1 is de Zwembad De Leemdobben aan de Het Rocht 6.
vloerkleden
Recreatief zwemmen de Parrel.
Bekijk de balie openingstijden. Tarieven geldig van 1 aug 2017 tot 31 juli 2018. t/m 2 jaar. t/m 16 jaar 65. 17 jaar en ouder. 12-kaart t/m 16 jaar 65. 12-kaart 17 jaar en ouder. Groepen jeugd v.a. Groepen volwassenen v.a 10 pers. Het jaar en zomerabonnement zijn geldig in alle gemeentelijke zwembaden. De 12-kaart is onbeperkt geldig. Reserveren via info@deparrel.nl / info@helperzwembad.nl. Het zomerabonnement is geldig van 13 mei t/m 10 september in alle zwembaden, de voorverkoop hiervan is van 10 april t/m 13 mei. De tarieven voor zwemles, groepslessen en overige producten vind je op de activiteitenpagina's' van het zwembad. Zwembad de Parrel. Klacht of melding maken. 2016 Gemeente Groningen.
pianostemmer rotterdam
Sportcentrum Kardinge Openingstijden Sportcentrum Kardinge Kardingerplein.
Zwembad De Leemdobben Sportlaan 6. Bekijk alle Sportcentrum Kardinge vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Openingstijden Sportcentrum Kardinge Kardingerplein 1 in Groningen. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Kardingerplein in Groningen.
Zwemmen in Kardinge: sportief én recreatief!
Zwembad de Parrel. Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge. In sportcentrum Kardinge kan je heerlijk zwemmen. Of je nu baantjes wilt zwemmen, een groepsles wilt volgen, lekker wilt spelen met je kinderen of heerlijk ontspannen in de golven wilt liggen, dit is allemaal mogelijk.
Zwembad de Parrel gezellig buurtzwembad in Groningen.
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Zwembad de Parrel. Zwembad De Parrel. Zwembad De Parrel is een gezellig buurtzwembad waar je terecht kunt voor recreatief baantjes zwemmen, zwemlessen, groepslessen, speelmiddagen in de vakanties en nog veel meer!
Zwembaden in Groningen. Bekijk de 31 zwembaden in Groningen.
De Hoge Vier. Zwembad met glijbaan in Groningen. Vooral kinderen zijn helemaal dol op zwembaden met glijbanen. Een glijbaan maakt een zwemdag tot een spektakel. In Groningen zijn er diverse mooie zwembaden met een of meerdere glijbanen. Er zijn diverse soorten baden waarmee je kunt genieten van een glijbaan, zo zijn er binnenbaden en buitenbaden. Afhankelijk van het weer en de openingstijden kan je hier je keuze uit maken.
Afwijkende openingstijden zwembad Kardinge.
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge / Afwijkende openingstijden zwembad Kardinge tijdens vakanties en bijzondere feestdagen. Je vindt hier de gewijzigde openingstijden voor het zwembad van Sportcentrum Kardinge tijdens vakanties en andere bijzondere feest of tijdens evenementen.
Recreatief Zwemmen in Kardinge!
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge / Recreatief Zwemmen Kardinge. De recreatieve zwemmer haalt in Sportcentrum Kardinge zijn hart op. Lekker ontspannen in de golven van het subtropisch zwembad of baantjes trekken in het 25 meter bad; in Kardinge kiest u. Tot rust komt u bij de wellnessfaciliteiten die Kardinge aanbiedt: de Turkse Tuinen en de diverse whirlpools. Eten en drinken is in Kardinge dankzij het snackpunt ook geen probleem. Bestel direct online.: Recreatiebad reguliere openingstijden.

Contacteer ons