Op zoek naar helperbad groningen openingstijden?

helperbad groningen openingstijden
Openingstijden Helperzwembad Moddermanlaan 40 in Groningen.
Helperbad is een prettig zwembad met behulpzaam en vriendelijk personeel. Door bezuinigingen is het uitzoeken wanneer het loket voor informatie open is, daardoor lijkt het afgesloten. Geplaatst op 21 okt. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Helperzwembad Moddermanlaan 40 in Groningen.
kinderopvang humanitas
Helperzwembad DagjeWeg.NL.
Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. stuur een e-mail naar de aanbieder. vraag offerte aan. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. Het Helperzwembad is een gezellig Gronings buurtzwembad. Recreatief zwemmen, sportief baantjes trekken, zwemlessen voor kinderen en leuke speelmiddagen: voor iedereen is er hier wel wat leuks te doen! Behoefte aan wat meer beweging? Doe mee met een lesje Aquarobic, Aquajoggen of Aquavaria. In een mum van tijd strak genoeg voor de bikini! Voor een bijpassend gezond kleurtje zijn er zonnebanken. Iedere woensdag is het kindermiddag en kunnen kinderen met een kabelbaan zwieren over het water, over matten lopen of schatduiken. Helperzwembad in Groningen leent zich ook goed voor een kinderfeestje vanaf 700, p.p.
offshore
Recreatief zwemmen de Parrel.
Bekijk de balie openingstijden. Tarieven geldig van 1 aug 2017 tot 31 juli 2018. t/m 2 jaar. t/m 16 jaar 65. 17 jaar en ouder. 12-kaart t/m 16 jaar 65. 12-kaart 17 jaar en ouder. Groepen jeugd v.a. Groepen volwassenen v.a 10 pers. Het jaar en zomerabonnement zijn geldig in alle gemeentelijke zwembaden. De 12-kaart is onbeperkt geldig. Reserveren via info@deparrel.nl / info@helperzwembad.nl. Het zomerabonnement is geldig van 13 mei t/m 10 september in alle zwembaden, de voorverkoop hiervan is van 10 april t/m 13 mei. De tarieven voor zwemles, groepslessen en overige producten vind je op de activiteitenpagina's' van het zwembad. Zwembad de Parrel. Klacht of melding maken. 2016 Gemeente Groningen.
vloerkleed
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
piano muziek
Alles wat je moet weten over Helperzwembad in Groningen Fijnuit.nl.
Korting op een dagje uit. Tips voor een dagje uit. Uitjes voor kinderen. Dagje uit in Groningen. Beste uitjes in provincie Groningen. Klik hier om onjuiste gegevens van Helperzwembad te melden. Wat gaan we doen? Tips voor een Dagje uit.
Helperzwembad Groningen Openingstijden Moddermanlaan 40.
Openingstijden Helperzwembad Groningen. Helperzwembad in Groningen is vandaag vanaf 0900: open. 9721 GP Groningen Tel: 050-5254930. Deze week: 09 apr. Volgende week: 16 apr. Foutieve gegevens op deze pagina? Bekijk de dagaanbieding bij BOL.COM! Meer zwembaden in Groningen.: 9728 GZ Groningen.
Helperzwembad Gezellig buurtbad in Groningen Zuid.
Openingstijden in vakanties en op bijzondere feestdagen. Ouder en Kind Zwemmen. Warm Water Zwemmen. Helperzwembad open tijdens zomervakantie. Speciaal voor banen zwemmen is het Helperzwembad geopend. Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018. Groningen viert de start van het sportseizoen in september.

Contacteer ons