Op zoek naar zwemmen provincie groningen?

zwemmen provincie groningen
Provincie Groningen: Zwemmen.
Provincie Groningen Zwemmen. Kaarten en bestanden bijgewerkt tot 27-05-2015. Zwemborden en zwemplassen.: Toon zwemborden en zwemplassen op kaart. Een zwembord is een voorziening waarop informatie getoond wordt die betrekking heeft op de zwemlocatie. Een zwemplas is een door de provincie Groningen aangewezen buitenzwem locatie.
kinderopvang haarlem
Provincie Groningen: Zwemplassen.
Provincie Groningen Loket Kaarten en open data Zwemplassen. Actuele informatie over zwemwater in de provincie. Bent u van plan om in open water te gaan zwemmen? Zwem dan alleen in water dat is aangewezen als zwemwater. Op deze pagina vindt u actuele informatie over alle gecontroleerde zwemplassen in Groningen.
waarde
Subtropische zwembaden in Groningen. De mooiste van de provincie!
Ook al is het midden in de winter, je ervaart toch een heerlijke zomerdag. Het is leuk om te weten dat Tropiqua één van de meest sfeervolle subtropische zwembaden is in het noorden van Nederland, in de provincie Groningen. Het beschikt over tropische sferen. Zo zie je bijvoorbeeld verschillende versiersels zoals palmbomen, rotsen, stromingen en bochtjes. Dit subtropisch zwembad in Groningen beschikt over een watertemperatuur rond de 30 graden, supergave onderwaterverlichting en nog veel meer. In dit subtropische zwembad in Groningen zijn er veel glijbanen waar je vanaf kunt gaan. Zo is er een glijbaan van 60 meter lang en een SpeedFire glijbaan. Naast de glijbanen zijn er ook een wildwaterbaan met verschillende stroomversnellingen, waterpaddestoelen, een waterkanon, whirlpools en je kunt zwemmen in het buitenzwembad.
vloerkleden
Zwembaden in Groningen Moeders in Groningen.
Zwembaden in Groningen Binnen. 9 februari 2014. Mooi weer of geen weer: zwemmen is eigenlijk altijd een goed idee. Hier vind je een overzicht van zwembaden in Groningen waar je binnen kunt zwemmen. Voor in de vakantie, de woensdagmiddag of het weekend.
pianostemmer eindhoven
Subtropisch zwemparadijs in de provincie Groningen.
Buiten Attractiepark in de provincie Groningen. Sub-tropisch Zwemparadijs in de provincie Groningen. Sport en Spel in de provincie Groningen. Een museum bezoeken in de provincie Groningen. Kinderboerderij in de provincie Groningen. Dieren Tuinen in de provincie Groningen. Top pagina" Zwemmen in Groningen.
Zwembad Groningen DagjeWeg.NL.
SELLINGEN, GRONINGEN Neem een duik in het diepe, sjees van de glijbaan of hou een wedstrijdje zwemmen. Openluchtzwembad De Barkhoorn biedt watervertier voor iedereen. vandaag nog gesloten, geopend 29 april t/m 2 september, van 1430: uur tot 1930: uur. volwassenen vanaf 400.,
Provincie Groningen: Recreatieplas, Engelbert.
Provincie Groningen Loket Kaarten en open data Zwemplassen. Heeft u vragen over deze zwemplas of wilt u iets melden? Mail dan naar zwemwater@provinciegroningen.nl. Overzicht voorzieningen zwemwaterlocatie Recreatieplas Voorziening Aanwezig? Geleidelijk aflopende bodem. Toegankelijk voor invalide. Om de kaart te bekijken, dient u cookies in te schakelen. Klik hier om alle cookies op deze site in te schakelen. Terug naar het overzicht. Kaarten en open data. Grote projecten in Noord-Nederland. Werk aan de weg. Melden bij de provincie. Vraag en antwoord. Print deze pagina. Hoe herkent u of een zwemplas te maken heeft met blauwalg? Let op de waarschuwingsborden! Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt zwemmen, houden wij deze zwemplas goed in de gaten.
Provincie Groningen: Zwemwater.
Als de temperatuur stijgt zoekt iedereen verkoeling en waar kan dat beter dan in het water? Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt zwemmen, houdt de provincie alle aangewezen zwemplaatsen in de gaten. Deze zwemlocaties staan op de kaart met de zwemplassen in de provincie Groningen.
Zwembaden in Groningen. Bekijk de 31 zwembaden in Groningen.
Selecteer hierboven de provincie waar je wilt zwemmen. Maak je keuze waar het zwembad aan moet voldoen. Bekijk de mooiste zwembaden. Zwemmen in Groningen is erg leuk! Er is een groot aanbod van mooie zwembaden. In Groningen zijn er zowel binnenzwembaden als buitenzwembaden waarvan je kunt genieten.

Contacteer ons