Resultaten voor zwemmen in provincie groningen

zwemmen in provincie groningen
Overzicht zwemplassen provincie Groningen Sportplein Groningen.
De provincie Groningen controleert regelmatig de kwaliteit van het water en zorgt ervoor dat het veilig is om te zwemmen. Bekijk de kaart en vindt u actuele informatie over alle gecontroleerde zwemplassen in Groningen. 12 mrt 2018 / Inspiratiebijeenkomsten voor fitnesscentra: nieuwe.
veiling
Provincie Groningen: Zwemplassen.
Provincie Groningen Loket Kaarten en open data Zwemplassen. Actuele informatie over zwemwater in de provincie. Bent u van plan om in open water te gaan zwemmen? Zwem dan alleen in water dat is aangewezen als zwemwater. Op deze pagina vindt u actuele informatie over alle gecontroleerde zwemplassen in Groningen.
waarde
Zwembad de Parrel gezellig buurtzwembad in Groningen.
Helperzwembad open tijdens zomervakantie. Speciaal voor banen zwemmen is het Helperzwembad geopend. Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018. Groningen viert de start van het sportseizoen in september. Dit maakte wethouder Sport Paul de Rook zaterdagavond tijdens de Nacht van Groningen bekend.
vloerkleed
Subtropisch zwemparadijs in de provincie Groningen.
Buiten Attractiepark in de provincie Groningen. Sub-tropisch Zwemparadijs in de provincie Groningen. Sport en Spel in de provincie Groningen. Een museum bezoeken in de provincie Groningen. Kinderboerderij in de provincie Groningen. Dieren Tuinen in de provincie Groningen. Top pagina" Zwemmen in Groningen.
piano
Provincie Groningen: Zwemwater.
Als de temperatuur stijgt zoekt iedereen verkoeling en waar kan dat beter dan in het water? Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt zwemmen, houdt de provincie alle aangewezen zwemplaatsen in de gaten. Deze zwemlocaties staan op de kaart met de zwemplassen in de provincie Groningen.
Zwembad Groningen DagjeWeg.NL.
SELLINGEN, GRONINGEN Neem een duik in het diepe, sjees van de glijbaan of hou een wedstrijdje zwemmen. Openluchtzwembad De Barkhoorn biedt watervertier voor iedereen. vandaag nog gesloten, geopend 29 april t/m 2 september, van 1430: uur tot 1930: uur. volwassenen vanaf 400.,
Zwembaden in Groningen Moeders in Groningen.
Zwembaden in Groningen Binnen. 9 februari 2014. Mooi weer of geen weer: zwemmen is eigenlijk altijd een goed idee. Hier vind je een overzicht van zwembaden in Groningen waar je binnen kunt zwemmen. Voor in de vakantie, de woensdagmiddag of het weekend.
Zwembaden in Groningen. Bekijk de 31 zwembaden in Groningen.
Selecteer hierboven de provincie waar je wilt zwemmen. Maak je keuze waar het zwembad aan moet voldoen. Bekijk de mooiste zwembaden. Zwemmen in Groningen is erg leuk! Er is een groot aanbod van mooie zwembaden. In Groningen zijn er zowel binnenzwembaden als buitenzwembaden waarvan je kunt genieten.

Contacteer ons