Meer resultaten voor parrel zwembad groningen

parrel zwembad groningen
Tarieven Helperzwembad/De Parrel.
Arrangementen op maat. Gymzalen en Dojo's.' Openluchtbad de Papiermolen. Zwembad de Parrel. Topsport in Groningen. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Tarieven Helperzwembad/De Parrel. Tarieven geldig van 1 aug 2017 tot 31 juli 2018. t/m 2 jaar.
Wat te doen bij een burn-out
Zwembad De Parrel Groningen. Informatie Reviews Zwembad De Parrel Zoover.
Nummer 9 van 167 bezienswaardigheden in Groningen. Wil je weten wat anderen vonden van Zwembad De Parrel in Groningen? Op deze pagina kun je reviews raadplegen van Zwembad De Parrel. Wil je weten wat anderen vonden van Zwembad De Parrel in Groningen?
kleding moeder van de bruid
baby zwemmen groningen zwemmen groningen zwembad de parrel groningen.
U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Zwembad de Parrel. Zwembad De Parrel. Zwembad De Parrel is een gezellig buurtzwembad waar je terecht kunt voor recreatief baantjes zwemmen, zwemlessen, groepslessen, speelmiddagen in de vakanties en nog veel meer! hotel zwembad groningen.
ngi stelvoet
de parrel FocusGroningen Pagina 2.
Een organisatie voor sport en bewegen voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. Geplaatst in Paddepoel-Selwerd, Sport, Sportinstellingen Tags: de parrel, eikenlaan, gehandicapten, groningen, roeland van der schaaf, selwerd, sport, stichting de brug, stichtingen, zwemmen Geef een reactie Modernisering in Selwerd Zwembad De Parrel.
De Parrel NFN.
Jouw mening is van belang! Naturisten Zwemvereniging Groningen organiseert op de eerste en derde zaterdag van de maand een blootzwemuur in zwembad de Parrel. Alleen oktober 2017 is hierop een uitzondering. In komend seizoen kun je op de volgende data van 12.30 tot 13.30 uur terecht.
Schoolzwemkampioenschappen in zwembad de Parrel 2013, Groningen YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Mar 22, 2013. Schoolzwemkampioenschappen in zwembad de Parrel 2013, Groningen. Zie ook mijn eigen channel met mijn eigen video's' http//www.youtube.com/user/zoeycatlo.
Zwembaden in Groningen Binnen Moeders in Groningen.
In een zonnestudio? Het is wat mij betreft één van de best bewaarde geheimen van Groningen: het zwembad in het Noorderplantsoen van 17 meter lang en heerlijk verwarmd op 34 graden. En vooral uniek: je zwemt er met maximaal 4 personen.
Zwembad de Parrel Zwemlessen in Groningen.
Je bent hier: Zwemlessen in Groningen Zwemscholen in Groningen Zwembad de Parrel. Zwembad de Parrel. Zwembad de Parrel is gevestigd in Paddepoel en heeft verschillende mogelijkheden. Je kunt er terecht voor zwemlessen, groepslessen, maar ook voor speelmiddagen. Het zwembad heeft een springplank en een glijbaan.
Zwemuren Watervrienden Groningen.
Op de lesuren voor de jeugd is het niet mogelijk om een keer op proef mee te zwemmen. Dit in verband met de verstoring van de lessen. Op de recreatieve lesuren voor volwassenen en het conditiezwemmen is dat wel mogelijk.
Zwembaden in Groningen.
Openluchtbad de Papiermolen. Zwembad de Parrel. Topsport in Groningen. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden. Sport050 beheert en exploiteert 4 zwembaden. Drie overdekte zwembaden en een openluchtbad. Het openlucht zwembad in Ten Boer wordt beheert en geëxploiteerd door stichting BES.
Zwembad de Parrel Groninger Reddingsbrigade.
Zwembad de Parrel Eikenlaan 290 Groningen Details. Address Eikenlaan 290 Groningen 9741 EW Nederland. Examens 01/07/2016 1730: 1900.: Examens 08/07/2016 1730: 1900.: vrijzwemmen 15/07/2016 1700: 1900.: Stuur ons een e-mail Secretariaat.: Venhoven info@groningerreddingsbrigade.nl Zwemlocatie.: Helperzwembad Moddermanlaan 40 9721 GP Groningen Elke dinsdagavond van 1815-2000: uur.

Contacteer ons