Op zoek naar kardinge groningen zwembad?

kardinge groningen zwembad
Alles wat je moet weten over Zwembad Kardinge in Groningen Fijnuit.nl.
Schrijf een beoordeling. Hoeveel sterren geef jij Zwembad Kardinge? Hoeveel sterren geef jij Zwembad Kardinge? Klik op jouw antwoord. 1 2 3 4 5. Top 10 uitjes in Groningen en omgeving. 13 tips: Wat te doen met dit mooie weer.
Wat te doen bij een burn-out
Sportcentrum Kardinge DagjeWeg.NL.
Voor waterratten is de afdeling zwemmen van het sportcentrum een uitkomst. Het zwembad heeft een heerlijk subtropische recreatiebad, een instructiebad met beweegbare bodem en een 25-meter wedstrijdbad. Sportcentrum Kardinge IJsbanen Skaten Skeeleren Zwemmen in Groningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje vanaf 640, p.p, schoolreisje en workshop.
moeder van de bruid
Sportcentrum Kardinge in Groningen Zwembad Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Sportcentrum Kardinge in Groningen. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Sportcentrum Kardinge Groningen. Zwemschool locatie Zonnestudio. De Zwemschool locatie Zwembad.
M8
Zwembad Kardinge krijgt nieuwe sfeer met zee en strandthema Groningen.
Vorig bericht Kentekenparkeren en participatiebanen in Groningse gemeenteraad. Volgend bericht Kap 51 zieke kastanjebomen in Groningen. onze facebook pagina. onze twitter pagina. Zwembad Kardinge krijgt nieuwe sfeer met zee en strandthema. Zwembad Kardinge krijgt nog voor de zomervakantie een andere uitstraling.

Ververs deze pagina niet, want dan bent u deze plaats in de rij kwijt en moet u opnieuw achteraan aanschuiven. Hieronder wordt weergegeven hoelang u nog moet wachten. Als de teller op nul staat zal u automatisch doorgestuurd worden naar de verkooppagina.
Openingstijden Sportcentrum Kardinge Kardingerplein 1 in Groningen.
De vestiging van Zwembad De Leemdobben die het meest in de buurt ligt van de aan de Kardingerplein 1 is de Zwembad De Leemdobben aan de Het Rocht 6. Meer zwembad in Groningen Bedrijven in de buurt van Sportcentrum Kardinge Kardingerplein 1 in Groningen.
Sportcentrum Kardinge Startpagina Facebook.
Geeft doorgaans antwoord binnen een uur. Contact Sportcentrum Kardinge on Messenger. Stadion, arena en sportlocatie Openbaar zwembad Schaatsbaan. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Omroep en mediaproductiebedrijf. Er Gaat Niets Boven Groningen. Sportlocaties en stadions in Groningen. Pagina's' die deze pagina leuk vindt.
Recreatief Zwemmen in Kardinge!
Topsport in Groningen. U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge / Recreatief Zwemmen Kardinge. De recreatieve zwemmer haalt in Sportcentrum Kardinge zijn hart op. Lekker ontspannen in de golven van het subtropisch zwembad of baantjes trekken in het 25 meter bad; in Kardinge kiest u.
Zwembad Kardinge in Groningen Daguitje.nl.
Sportcentrum Kardinge heeft een groot aanbod met diverse soorten zwembaden. Zo vind je een zwembad om baantjes te trekken en een zwembad om groepslessen te volgen, maar ook een zwembad waar je met het gehele gezin kan ontspannen. Bezoek bijvoorbeeld het subtropisch recreatiebad om even het vakantiegevoel te ervaren, ga naar het instructiebad met beweegbare bodem om een les te volgen of spring in het wedstrijdbad om baantjes te trekken. En wil je echt ontspannen? Dan kun je ook de wellness faciliteiten van Sportcentrum Kardinge bezoeken, zoals de Turkse tuinen en de whirlpools. Ongeschikt voor rolstoelen. Dit uitje is overdekt. 9735 AA Groningen.
Sportcentrum Kardinge Wikipedia.
In verband met de uitbreiding van de wijken aan de Noordoost kant van de Stad Groningen waren nieuwe sportvoorzieningen nodig en is de ijsbaan van Groningen en het zwembad ondergebracht in Sportcentrum Kardinge. In de loop der tijd is het complex uitgebreid en zijn er nieuwe sporten bij gebracht.
Afwijkende openingstijden zwembad Kardinge.
Topsport in Groningen. U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge / Afwijkende openingstijden zwembad Kardinge tijdens vakanties en bijzondere feestdagen. Je vindt hier de gewijzigde openingstijden voor het zwembad van Sportcentrum Kardinge tijdens vakanties en andere bijzondere feest of tijdens evenementen.

Contacteer ons