Meer resultaten voor zwemmen in groningen

zwemmen in groningen
zwemles in Groningen bij zwemschool Aqua Groningen Zwemschool Aqua Groningen.
Zwemles in Groningen doe je dus bij zwemschool Aqua Groningen! Voor het behalen van de zwem ABC-diploma's' Zwangerschapszwemmen Baby zwemmen Puppy zwemmen Aquafit Therapie zwemmen Vrij zwemmen in een heerlijk verwarmd bad van 33 graden! Naast deze reguliere zwemactiviteiten is het goed vertoeven in onze hedendaagse kantine.
moeder van de bruid
Zwemmen in open water Noorderzijlvest.
Strandheem, Opende provincie Groningen. Suyderoogh, Lauwersoog provincie Groningen Meerschap Paterswolde. De meetresultaten van de Hoornseplas en het Paterswoldsemeer de Lijte kunt u bekijken op de website van het Meerschap Paterswolde. Geen officiële zwemplas. Wilt u zwemmen in open water, maar het is geen officiële zwemplas?
marbett stelvoeten
Groningen Swim Challenge 2018: Zwem kanker de wereld uit!
De eerste editie van de Groningen Swim Challenge GSC, werd gehouden op 30 augustus 2014 en was direct een doorslaand succes. Ruim 30 zwemmers legden de goede drieëndertig kilometer zwemmen af, geflankeerd door volgbootjes en een moederboot met daarop onder andere EHBOers, een masseur en diverse enthousiaste vrijwilligers. Iets eerder dan verwacht werd de tocht gecompleteerd en rond 15.30 uur stond de Reitdiepkade vol met enthousiaste supporters om de sportievelingen en de vrijwilligers van die dag het onthaal te geven. Onze trotse sponsoren. Er is dit jaar al door 76 mensen voor in.
refurbished laptops
Provincie Groningen: Zwemwater.
Als de temperatuur stijgt zoekt iedereen verkoeling en waar kan dat beter dan in het water? Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt zwemmen, houdt de provincie alle aangewezen zwemplaatsen in de gaten. Deze zwemlocaties staan op de kaart met de zwemplassen in de provincie Groningen.
Zwemschool Groningen Zwemles Groningen zwemles Haren babyzwemmen-puppyzwemmen-zwemles in Groningen Geen wachtlijsten.
met zicht op het zwembad! Zwemles ABC vanaf 4 jaar. Babyzwemmen vanaf 8 weken. Puppyzwemmen vanaf 2 jaar. Zwemles op zondag. Zwemschool Aqua4you is een erkend opleidings en exameninstituut nationale zwemdiploma's. Sinds 2003 zijn wij gevestigd in het Beatrixoord UMCG in Haren.
9x Bijzonder zwemmen in Groningen Toerisme Groningen.
In ieder geval tot aan het einde van de zomer is de stad Groningen trotse bezitter van een stadsstrand. Op het Ebbingekwartier, naast het Infoversum, vind je een met boeien afgezet stuk water om in te zwemmen. Maar je zwemt er niet alleen, bij het Stadsstrand speel je op zonnige dagen ook een potje beachvolleybal, tafeltennis, tafelvoetbal of schaak.
Kardinge Groningen Zwemmen voor iedereen.
Zwemmen bij Kardinge in Groningen. Wil jij recreatief zwemmen of zwemles? Bij Kardinge ben je altijd welkom! Kardinge in Groningen biedt verscheidene zwemactiviteiten aan. Het maakt niet uit of je gezellig een dagje wilt komen zwemmen of fanatiek les wilt hebben, bij Kardinge kan het allemaal.
Zwembad Groningen DagjeWeg.NL.
MARUM, GRONINGEN Survivallen of discozwemmen: openluchtzwembad Wotterwille maakt van een dagje zwemmen echt iets speciaals. geopend, elke dag geopend. volwassenen vanaf 490., kinderen vanaf 440., GRONINGEN, GRONINGEN Het openluchtzwembad in Hoogkerk heeft drie verwarmde baden en in de ligweide kan heerlijk worden gezond.
Alle sporten.
Sporthal de Brug. Openluchtbad De Papiermolen. Er zijn in Groningen diverse aanbieders van Zwemmen. Bekijk hier het aanbod! Christelijke Zwemvereniging Dolfijn. De Watervrienden Groningen. Gehandicapten Sportclub Groningen. Niets Om T Lijf. Openluchtbad de Papiermolen. Stichting de Brug regio stad Groningen.
Stichting de Brug regio stad Groningen. De Brug Stad Groningen.
Lubbers te bereiken onder nummer 050-3015525 of via mailadres reinazwaan@gmail.com. Afmelden doe je bij mw. Lubbers, tel: 050-3015525. Eduard Ionov heeft zijn A diploma met zwemmen in het Helperbad behaald. Gefeliciteerd namens de Brug. Copyright Stichting de Brug regio stad Groningen.
Zwemmen Kardinge.
Gijs Groningen IJshockey. CSV Kracht en vriendschap Groningen. Volleybal vereniging Oryx. Be Quick 1887. alleen mannen niet gemengd. alleen vrouwen niet gemengd. mannen en vrouwen samen. mensen die revalideren. mensen met een auditieve beperking. mensen met een chronische aandoening. mensen met een gedragsstoornis. mensen met een geestelijke beperking. mensen met een lichamelijke beperking. mensen met een visuele beperking. mensen met overgewicht. Openluchtbad de Blinkerd. Gymzaal Ten Post. Gymzalen MFA De Wijert. Sporthal de Wijert. Sportpark De Parrel. Sportpark Ten Boer. Gymzaal Verlengde Lodewijkstraat. Gymzaal Nieuwe Sintjansstraat. Gymzaal De Tiggelhal. Openluchtbad De Papiermolen. Sporthal de Brug. IJsbaan Ten Boer. Tennispark Ten Boer. Sportpark Ten Post. Sporthal De Tiggelhal. Zwembad de Parrel. Gymzaal Adriaan van Ostadestraat. Sportpark West End. Tennispark Van Starkenborgh. Sportpark De Kring. Gymzalen Kamerlingh Onnes. Skeelerbaan Ten Boer. Sportplek Beijum Oost. Sportplek Eemskanaal Noordzijde. Sportplek De Hunze. Sportpark Corpus den Hoorn. Sportpark Het Noorden. Sportpark De Wijert. Als recreatieve zwemmer haal je je hart op in Sportcentrum Kardinge. Lekker ontspannen in de golven van het subtropisch zwembad, baantjes trekken in het 25 meter bad of heerlijk in warmwater zwemmen voor de allerkleinsten.

Contacteer ons