Resultaten voor zwemles sportstad heerenveen

zwemles sportstad heerenveen
zwemles Sportstad.
Sportstad Heerenveen neemt de diplomas af van één van de grootste organisaties in Nederland, namelijk de NRZ Nationale Raad Zwemdiplomas. bekijk hier de lestijden van alle zwemlesgroepen. bekijk hier de tarieven van zwemles. schrijf uw zoon of dochter online in voor zwemles via de webshop.
Wat te doen bij een burn-out
zwemles voor volwassenen Sportstad.
U bevindt zich hier: Home / zwemmen / zwemles / zwemles voor volwassenen. zwemles voor volwassenen. Zwemles voor volwassenen vanaf 18 jaar gaat volgens de AB opleiding. Ook als je de techniek wilt verbeteren of je angst voor het diepe water kwijt wilt, kun je bij deze lessen terecht.
kousenband bruid
diplomazwemmen Sportstad.
U bevindt zich hier: Home / zwemmen / zwemles / diplomazwemmen. Diplomazwemmen vindt altijd plaats op een zaterdagmiddag. Wanneer je aan het diplomazwemmen toe bent, krijg je een briefje mee naar huis voor je ouders/verzorgers met meer informatie over het diplomazwemmen en de exacte tijd en datum.
stelvoet m10
gewenningslessen Sportstad.
altijd het beste voor jou! U bevindt zich hier: Home / zwemmen / zwemles / gewenningslessen. Voordat je begint met lessen in het drijfpakje, moet je eerst aan de eisen van de gewenningslessen voldoen. Hiervoor moet je minimaal 45, jaar zijn.
zwemlesactie Sportstad.
gratis inschrijven voor zwemles. Schrijf uw zoon of dochter in voor zwemles bij Sportstad en wij betalen de inschrijfkosten à 15 voor u! geldig bij inschrijving tussen 1 februari en 28 februari 2018. geldig voor alle soorten zwemles bij Sportstad Heerenveen.
Handige data zwemlessen Sportstad.
23 juli t/m 4 september: zomervakantie, de zwemlessen gaan niet door. 5 september: start zwemlessen seizoen 2018-2019. Deel via Facebook. Deel via Twitter. Deel via Google. Delen via E-Mail. altijd het beste voor jou! Nieuwsbrief zwemles september Nieuwsbrief zwemles oktober.
zwemles voor oudere kinderen Sportstad.
Sportstad Heerenveen neemt de diplomas af van één van de grootste organisaties in Nederland te weten de NRZ Nationale Raad Zwemdiplomas. Er wordt éénmaal per week drie kwartier gezwommen op dinsdag of donderdag. Bekijk hier de tarieven van zwemles voor oudere kinderen.
zwemmen Sportstad.
Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen!
privé zwemles Sportstad.
Het voordeel van de privé zwemles is dat je zoon of dochter op een individuele basis instructie krijgt en de lessen op maat zijn. De privé zwemlessen zijn ook mogelijk voor twee kinderen uit één gezin, uiteraard voor een goedkoper tarief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie van Sportstad.
zwemles vanaf 45, jaar Sportstad.
Wanneer je aan het diplomazwemmen toe bent, laten we je de exacte datum weten en krijg je meer informatie over het diplomazwemmen mee voor je ouders/verzorgers. handig om te weten. Als je op zwemles bij Sportstad Heerenveen zit, zwem je in een Swim Safe drijfpakje.

Contacteer ons