Meer resultaten voor zwemschool ebert groningen

zwemschool ebert groningen
Faillissement beëindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen F.18/17/78 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement beëindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. Op 12-04-2017 is Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen Groningen door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/17/78. De hoofdactiviteit van Zwemschool Ebert Groningen B.V.
Wat te doen bij een burn-out
Zwemschool Ebert mag niet verdwijnen Petities.nl.
Ebert is de oudste zwemschool van Groningen, en een begrip in de wijk én daarbuiten. Niet alleen zwemmen talloze jonge kinderen uit Groningen en omstreken hier voor hun diploma's, ook is dit een prettig kleinschalig bad voor diverse andere doelgroepen.
kleding moeder van de bruid
Zwemschool Ebert sluit na ruim 25 jaar de deuren Groninger Internet Courant.
Er is nog gekeken of er een mogelijkheid is om de zwemschool op een andere locatie voort te zetten, maar zonder succes. De zwemschool heeft daarover overleg gehad met de gemeente. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen. Gratis aanmelden voor de Luncheditie!
stelvoet m6
Zwemschool Ebert Zwemlessen in Groningen.
Alles over zwemlessen in Groningen. Je bent hier: Zwemlessen in Groningen Zwemscholen in Groningen Zwemschool Ebert. Helaas heeft Zwemschool Ebert aangekondigd te stoppen met zwemlessen met ingang van 31 juli 2016. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen. Ze geven al bijna dertig jaar zwemles en duizenden kinderen haalden hun diploma.
zwemschool Ebert.
zwemschool Ebert leszwemmen ABC diploma baby en peuterzwemmen aquarobic, aquafit 50 en therapiezwemmen kinder feestje-huur zwembad zonnebank en Fitness contact Leden login. Zwemschool Ebert is een begrip in Leeuwarden geworden sinds 1985 is de zwemschool gevestigd aan de berliozstraat. Oprichter van zwemschool Ebert heeft aan de zwemles van kinderen een persoonlijke en leuke tint gegeven.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update RTV Noord.
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update. Foto: RTV Noord / Eddy Zwerver. In Groningen-Zuid is het een begrip. Hele generaties hebben er hun zwemdiploma gehaald. Maar na ruim 25 jaar valt het doek voor Zwemschool Ebert. 31 juli sluit het zwembad de deuren.

Contacteer ons