Zoeken naar zwemschool aqua groningen

zwemschool aqua groningen
Zwemschool Aqua Groningen Zwemlessen in Groningen.
Je bent hier: Zwemlessen in Groningen Zwemscholen in Groningen Zwemschool Aqua Groningen. Zwemschool Aqua Groningen. Zwemschool Aqua is gevestigd in het Groningse Lewenborg. De zwemlessen bestaan uit verschillende fasen. In de eerste fase starten de kinderen met 1x zwemles in de week in een groep van 8 kinderen.
kinderopvang rotterdam
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
spaar
Zwemschool Groningen Zwemles Groningen zwemles Haren babyzwemmen-puppyzwemmen-zwemles in Groningen Geen wachtlijsten.
Zwemschool Aqua4you is een erkend opleidings en exameninstituut nationale zwemdiploma's. Sinds 2003 zijn wij gevestigd in het Beatrixoord UMCG in Haren. Alle zwemlessen worden op de zondag gegeven. De watertemperatuur is ongeveer 32 graden. Het zwembad beschikt over een beweegbare vloer, waardoor de gewenste diepte ingesteld kan worden.
vloerkleden
Hoe gaan naar Zwemschool Aqua Groningen, Overloop 51 in Netherlands via Bus, Trein Moovit.
Nabije attracties rond Zwemschool Aqua Groningen, Overloop 51 in Netherlands Aqua Groningen zwemschool Rob Sports Groningen Consultatiebureau Lewenborg Brugwachtertje Noorddijk Bei Kessel sksg vuurtoren Basisschool t Kompas Familie Lindo Lewenborg Mercator Dek Kraaijenest Dek 6 Speeltuin Klinkerstraat Henk Bulder Music Productions Lewenborg Scheldestraat de Swoaistee Bibliotheek Groningen.
piano
zwemles in Groningen bij zwemschool Aqua Groningen Zwemschool Aqua Groningen.
Mocht u toch nog met een vraag blijven zitten neem dan contact op met onze zwemschool of komt gerust even langs voor een persoonlijk onderhoud. Wij ontmoeten u graag bij zwemschool Aqua Groningen. Team Aqua Groningen. Aqua Groningen is licentiehouder bij de NRZ!

Contacteer ons