Meer resultaten voor zwemscholen Zwemschool Ebert

zwemscholen Zwemschool Ebert
Garantiepakket zwemlessen Sportschool Ebert.
Uw zoon of dochter op ABC zwemmen bij Sportschool Ebert? Dan is deze aanbieding speciaal voor u! ONBEPERKT FITNESS 990, p/m of ONBEPERKT ALL-IN 1490, p/m. Zolang uw zoon of dochter bij ons zwemt. exclusief éénmalige inschrijfkosten. maximaal 2 sportpassen per gezin. 2014 2018 Sportschool Ebert.
leemanskredieten.be
Welkom bij Sportschool Ebert Drachten Sportschool Ebert.
Fit in 5 Weken. Welkom bij Sportschool Ebert Drachten. Hou je lijf gezond met fitness. Klik hier voor informatie over onze faciliteiten en mogelijkheden. Lekker bewegen op opzwepende muziek heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen. Zwemmen is goed voor lichaam en geest.
seo tools
Zwemschool Ebert Zweminstructeur Leeuwarden Facebook 9 Beoordelingen 286 foto's.'
Zwemschool Ebert heeft 7 nieuwe foto's' toegevoegd. Zaterdag iedereen geslaagd jullie hebben je diploma verdient gefeliciteerd. Zwemschool Ebert heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd. Weer een grote groep afzwemmers AB, en C iedereen geslaagd gefeliciteerd jongens en meisjes. Zwemschool ebert bij HEA.
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update RTV Noord.
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update. Foto: RTV Noord / Eddy Zwerver. In Groningen-Zuid is het een begrip. Hele generaties hebben er hun zwemdiploma gehaald. Maar na ruim 25 jaar valt het doek voor Zwemschool Ebert. 31 juli sluit het zwembad de deuren.
Sportschool Ebert Heerenveen A B C Diploma Zwemmen.
Oprichter Jan Ebert begon destijds met een judoschool. In 1981 werd de sportschool op de Zuidkade te Drachten aangekocht en al snel werd er ook gestart met zwemscholen in Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. Midden 2007 hebben vader en zoon Jan en Michel Bosma de sportschool in Drachten en de zwemschool in Heerenveen overgenomen.
Zwemschool Ebert sluit na ruim 25 jaar de deuren Groninger Internet Courant.
Zwemschool Ebert sluit na ruim 25 jaar de deuren. Zwemschool Ebert, aan de Flemingstraat bij het Overwinningsplein, sluit na ruim 25 jaar noodgedwongen de deuren. Het zwembad moet wijken voor een vestiging van de Jumbo. Ebert is op 31 juli van dit jaar voor het laatst geopend.
Zwemschool Ebert Zwemlessen in Groningen.
Alles over zwemlessen in Groningen. Je bent hier: Zwemlessen in Groningen Zwemscholen in Groningen Zwemschool Ebert. Helaas heeft Zwemschool Ebert aangekondigd te stoppen met zwemlessen met ingang van 31 juli 2016. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen. Ze geven al bijna dertig jaar zwemles en duizenden kinderen haalden hun diploma.
Zwemmen Sportschool Ebert.
Ouders kunnen elke les alles volgen vanuit het Sportcafé. Veel keuze: 7 dagen per week, elk half uur start een les. Een zwemopleiding die gaat om de zwemveiligheid van uw kind. BEL VOOR MEER INFORMATIE 0512-544944. Opgave voor zwemles. 2014 2018 Sportschool Ebert.
zwemschool Ebert.
zwemschool Ebert leszwemmen ABC diploma baby en peuterzwemmen aquarobic, aquafit 50 en therapiezwemmen kinder feestje-huur zwembad zonnebank en Fitness contact Leden login. Zwemschool Ebert is een begrip in Leeuwarden geworden sinds 1985 is de zwemschool gevestigd aan de berliozstraat. Oprichter van zwemschool Ebert heeft aan de zwemles van kinderen een persoonlijke en leuke tint gegeven.

Contacteer ons