Resultaten voor zwembad ebert heerenveen

zwembad ebert heerenveen
Zwemmen Sportschool Ebert.
Licentie Nationale Zwemdiplomas. Zwemmen bij Sportschool Ebert betekent.: Al 35 jaar de zwemspecialist in Drachten Heerenveen. Veel persoonlijke aandacht: max. 6 kinderen per groep bij aanvang. De ervaren instructeurs begeleiden vanuit het water. Ouders kunnen elke les alles volgen vanuit het Sportcafé.
stelvoet m6
zwembad en sportschool Ebert in Heerenveen Zoutwater elektrolyse voor zwembaden zoutelectrolyse chloorarm.
zwembad en sportschool Ebert in Heerenveen. Zwembad omgebouwd naar Mild zoutwater, hierdoor geen opslag meer van vloeibaar chloor. Voer uw nummer in en wij bellen u z.s.m. Han heeft ons geholpen ons chloor bad om te bouwen naar een zoutbad mildzout elektrolyse.
uitvaartverzorging
Welkom bij Sportschool Ebert Drachten Sportschool Ebert.
Fit in 5 Weken. Welkom bij Sportschool Ebert Drachten. Hou je lijf gezond met fitness. Klik hier voor informatie over onze faciliteiten en mogelijkheden. Lekker bewegen op opzwepende muziek heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen. Zwemmen is goed voor lichaam en geest.
google adwords sign in
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Met Leontien het zwembad in!
Met Leontien het zwembad in! Sinds juni 2015 is Leontien allround zwembadmedewerker. Zwemles ook voor volwassenen Aquarobics Babyzwemmen. geeft Leontien bij Sportschool Ebert Heerenveen én Drachten. Zo wordt de verbinding tussen muziek en bewegen gemaakt. Voor informatie lestijden e.d. Zwemles ook aan volw.
Sportschool Sportschool Sportschool Sportschool Ebert. Ebert. Ebert. Ebert.
Hieronder kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam van waarmee u kunt inloggen bestaat uit de eerste 3 letters van de achternaam van het lid., gevolgd door de geboortedatum. Heet het lid bijvoorbeeld De" Vries, en is de geboortedatum.
Sportschool Ebert Heerenveen A B C Diploma Zwemmen.
Beide werken zij al tientallen jaren bij Sportschool Ebert in Drachten. Samen met een team gezellige en gemotiveerde mensen zal het zeker lukken om de sportschool z'n' goede naam en positieve uitstraling te laten behouden. SPORTSCHOOL EBERT JAN MANKESLAAN 35 8442 HL HEERENVEEN TELEFOON: 0513 610066.

Contacteer ons