Zoeken naar zwembad ebert groningen

zwembad ebert groningen
Sportschool Ebert Heerenveen A B C Diploma Zwemmen.
Sportschool Ebert is een familiebedrijf dat al sinds 1958 bestaat. Oprichter Jan Ebert begon destijds met een judoschool. In 1981 werd de sportschool op de Zuidkade te Drachten aangekocht en al snel werd er ook gestart met zwemscholen in Heerenveen, Leeuwarden en Groningen.
Wat te doen bij een burn-out
Zwemschool Ebert Zwemlessen in Groningen.
Je hebt als ouder goed zicht op het zwembad. Heb je ervaring met deze zwemschool? We horen het graag in de reacties hieronder. Zo help je andere ouders om makkelijk een goede zwemschool in Groningen te kiezen. Redactie MoedersinGroningen.nl 30 december 2015 26 juni 2016 Zwemscholen in Groningen 3 reacties. Zwemschool Vet Cool. 3 gedachten over Zwemschool Ebert.
moeder van de bruid kleding
Zwemschool Ebert mag niet verdwijnen Petities.nl.
Wij willen dat de gemeente met de betrokken partijen in gesprek gaat en het maatschappelijk belang van het zwembad centraal stelt. klanten van zwemschool Ebert, jong en oud. dat de Jumbo onze geliefde zwemschool Ebert van de kaart dreigt te vegen. Dit vinden wij onaanvaardbaar! Ebert is de oudste zwemschool van Groningen, en een begrip in de wijk én daarbuiten.
stelvoet m12
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update RTV Noord.
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update. Foto: RTV Noord / Eddy Zwerver. In Groningen-Zuid is het een begrip. Hele generaties hebben er hun zwemdiploma gehaald. Maar na ruim 25 jaar valt het doek voor Zwemschool Ebert. 31 juli sluit het zwembad de deuren.
Faillissement beëindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen F.18/17/78 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement beëindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. Op 12-04-2017 is Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen Groningen door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/17/78. De hoofdactiviteit van Zwemschool Ebert Groningen B.V.
zwemschool Ebert.
zwemschool Ebert leszwemmen ABC diploma baby en peuterzwemmen aquarobic, aquafit 50 en therapiezwemmen kinder feestje-huur zwembad zonnebank en Fitness contact Leden login. Zwemschool Ebert is een begrip in Leeuwarden geworden sinds 1985 is de zwemschool gevestigd aan de berliozstraat. Oprichter van zwemschool Ebert heeft aan de zwemles van kinderen een persoonlijke en leuke tint gegeven.
Welkom bij Sportschool Ebert Drachten Sportschool Ebert.
Fit in 5 Weken. Welkom bij Sportschool Ebert Drachten. Hou je lijf gezond met fitness. Klik hier voor informatie over onze faciliteiten en mogelijkheden. Lekker bewegen op opzwepende muziek heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen. Zwemmen is goed voor lichaam en geest.
Zwemschool Ebert sluit na ruim 25 jaar de deuren Groninger Internet Courant.
Het zwembad moet wijken voor een vestiging van de Jumbo. Ebert is op 31 juli van dit jaar voor het laatst geopend. Volgens de zwemschool, dat huurder is van het pand aan de Flemingstraat, gaat het niet om een vrijwillige keuze. Er is nog gekeken of er een mogelijkheid is om de zwemschool op een andere locatie voort te zetten, maar zonder succes. De zwemschool heeft daarover overleg gehad met de gemeente. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen.

Contacteer ons