Resultaten voor openingstijden helperbad

openingstijden helperbad
Openingstijden Helperzwembad Moddermanlaan 40 in Groningen.
Helperbad is een prettig zwembad met behulpzaam en vriendelijk personeel. Door bezuinigingen is het uitzoeken wanneer het loket voor informatie open is, daardoor lijkt het afgesloten. Geplaatst op 21 okt. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Helperzwembad Moddermanlaan 40 in Groningen.
stelvoeten
Helperzwembad Groningen Openingstijden Moddermanlaan 40.
Openingstijden Helperzwembad Groningen. Helperzwembad in Groningen is vandaag vanaf 0900: open. 9721 GP Groningen Tel: 050-5254930. Deze week: 09 apr. Volgende week: 16 apr. Foutieve gegevens op deze pagina? Bekijk de dagaanbieding bij BOL.COM! Meer zwembaden in Groningen.: 9728 GZ Groningen.
uitvaartverzorging
Recreatief zwemmen de Parrel.
14.15-15.00 2/3 bad. Tijdens schoolvakanties en bijzon dere feestdagen gelden andere tijden. De balie is niet altijd geopend, maar je kunt een kaartje kopen in de automaat. Bekijk de balie openingstijden. Tarieven geldig van 1 aug 2017 tot 31 juli 2018.
vocht in de muur
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Helperzwembad DagjeWeg.NL.
Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Feitelijke gegevens laatst gecontroleerd op 3 augustus 2017. Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.
Zwembaden in Groningen Binnen Moeders in Groningen.
Tijdens de schoolvakanties is de entree voor kids t/m 16 jaar: Eur 275., Voor meer informatie kijk je op de website van het Helperbad. Of volg je ze op Twitter. In Selwerd vind je zwembad De Parrel. Niet heel groot, maar wel met glijbaan! Je kunt er recreatief zwemmen, er zijn zwemlessen en er is ouder/kind zwemmen. Ook hebben ze een speciale kweekvijver als voorbereiding op de echte zwemles voor kindjes vanaf 3 jaar. Kijk voor openingstijden en tarieven op de website van De Parrel.
Helperzwembad Gezellig buurtbad in Groningen Zuid.
Het bad heeft ook een springplank! Wist u dat er ook zonnebanken aanwezig zijn en dat u gratis gebruik kunt maken van kluisjes. Bestel direct online.: Regulier rooster recreatief zwemmen. Tarieven recreatief zwemmen. Openingstijden in vakanties en op bijzondere feestdagen.

Contacteer ons