Meer resultaten voor helperbad groningen

helperbad groningen
Helperbad www.staatingroningen.nl.
Het Helperbad het als enige nog in gebruik zijnde Groningse zwembad van vóór de Tweede Wereldoorlog wordt nog steeds volop gebruikt door recreanten, maar ook door zwemklassen, zwemverenigingen, duikers en kanopoloërs. Ontwerp: Eelkema, M.G. Locatie: Moddermanlaan 40. Helperzwembad en Warmtecentrale Groningen.
Wat te doen bij een burn-out
Zwemlessen Groningen MijnZwemschool Ain1jaar.
Skip to content. Zwemles in het Helperbad in Groningen. WELKOM BIJ DE EXPERT IN KINDVRIENDELIJKE ZWEMLESSEN. Via deze link kun je direct een aanmelding regelen. Wil je meer weten, dan kun je ook bellen met Ellen. De 6 voordelen van MijnZwemschool Groningen.
moeder van de bruid kleding
Tarieven Helperzwembad/De Parrel.
Het zomerabonnement is geldig van 13 mei t/m 10 september in alle zwembaden, de voorverkoop hiervan is van 10 april t/m 13 mei. De tarieven voor zwemles, groepslessen en overige producten vind je op de activiteitenpagina's' van het zwembad. 2016 Gemeente Groningen.
stelvoet rvs
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Alles wat je moet weten over Helperzwembad in Groningen Fijnuit.nl.
Klik hier voor 91 leuke dingen om te doen in Groningen. Claim jouw vermelding. U kunt heerlijk zwemmen in het Helperzwembad. Of u nu baantjes wilt zwemmen of heerlijk wilt ontspannen, in het Helperzwembad bent u op het juiste adres!
Openingstijden Helperzwembad Moddermanlaan 40 in Groningen.
Helperbad is een prettig zwembad met behulpzaam en vriendelijk personeel. Door bezuinigingen is het uitzoeken wanneer het loket voor informatie open is, daardoor lijkt het afgesloten. Geplaatst op 21 okt. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Helperzwembad Moddermanlaan 40 in Groningen.
Helperzwembad Gezellig buurtbad in Groningen Zuid.
Helperzwembad open tijdens zomervakantie. Speciaal voor banen zwemmen is het Helperzwembad geopend. Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018. Groningen viert de start van het sportseizoen in september. Dit maakte wethouder Sport Paul de Rook zaterdagavond tijdens de Nacht van Groningen bekend.

Contacteer ons