Meer resultaten voor groningen zwemmen

groningen zwemmen
Zwemmen Helperzwembad.
Yoo Sin Groningen. Zwembad de Parrel. Zwemclub Noord Oosten. Zwemvereniging Ten Boer. Badminton Club Beijum. alleen mannen niet gemengd. alleen vrouwen niet gemengd. mannen en vrouwen samen. mensen die revalideren. mensen met een auditieve beperking. mensen met een chronische aandoening. mensen met een gedragsstoornis. mensen met een geestelijke beperking. mensen met een lichamelijke beperking. mensen met een visuele beperking. mensen met overgewicht. Openluchtbad de Blinkerd. Sportpark Corpus den Hoorn. Gymzaal Ten Post. Sportpark De Wijert. Gymzalen MFA De Wijert. Sportpark Ten Boer. Sportpark De Parrel. Sporthal de Wijert. Gymzaal De Tiggelhal. Openluchtbad De Papiermolen. Gymzaal Verlengde Lodewijkstraat. Gymzaal Nieuwe Sintjansstraat. IJsbaan Ten Boer. Sportpark Het Noorden. Tennispark Ten Boer. Sporthal de Brug. Sportpark Ten Post. Sporthal De Tiggelhal. Zwembad de Parrel. Gymzaal Adriaan van Ostadestraat. Tennispark Van Starkenborgh. Sportpark West End. Sportpark De Kring. Gymzalen Kamerlingh Onnes. Skeelerbaan Ten Boer. Sportplek De Hunze. Sportplek Eemskanaal Noordzijde. Sportplek Beijum Oost. Sportplek SC Stadspark. Je kunt heerlijk zwemmen in het Helperzwembad; ofje nu baantjes wilt zwemmen of heerlijk wilt ontspannen.
stelvoet m8
Groningen Swim Challenge 2018: Zwem kanker de wereld uit!
De eerste editie van de Groningen Swim Challenge GSC, werd gehouden op 30 augustus 2014 en was direct een doorslaand succes. Ruim 30 zwemmers legden de goede drie├źndertig kilometer zwemmen af, geflankeerd door volgbootjes en een moederboot met daarop onder andere EHBOers, een masseur en diverse enthousiaste vrijwilligers.
uitvaartverzorging
Provincie Groningen: Zwemwater.
Als de temperatuur stijgt zoekt iedereen verkoeling en waar kan dat beter dan in het water? Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt zwemmen, houdt de provincie alle aangewezen zwemplaatsen in de gaten. Deze zwemlocaties staan op de kaart met de zwemplassen in de provincie Groningen.
vochtproblemen kelder
Kardinge Groningen Zwemmen voor iedereen.
Zwemmen bij Kardinge in Groningen. Wil jij recreatief zwemmen of zwemles? Bij Kardinge ben je altijd welkom! Kardinge in Groningen biedt verscheidene zwemactiviteiten aan. Het maakt niet uit of je gezellig een dagje wilt komen zwemmen of fanatiek les wilt hebben, bij Kardinge kan het allemaal.
Provincie Groningen: Zwemplassen.
Buiten het zwemseizoen halen we de borden weg. Het is altijd verstandig direct na het zwemmen te douchen. Wanneer u gezondheidsklachten krijgt na het zwemmen in aangewezen zwemwater, neem dan altijd contact op met uw huisarts of de GGD Groningen.
8x Veilig buiten zwemmen in Groningen Toerisme Groningen.
Foto: Dillen van der Molen. In ieder geval tot aan het einde van de zomer is de stad Groningen trotse bezitter van een stadsstrand. Op het Ebbingekwartier, naast het Infoversum, vind je een met boeien afgezet stuk water om in te zwemmen.
Zwembaden in Groningen Moeders in Groningen.
Zwembaden in Groningen Binnen. 9 februari 2014. Mooi weer of geen weer: zwemmen is eigenlijk altijd een goed idee. Hier vind je een overzicht van zwembaden in Groningen waar je binnen kunt zwemmen. Voor in de vakantie, de woensdagmiddag of het weekend.
Zwemmen Kardinge.
Handbalvereniging VS Groningen. Kazemi Taekwondo Academie. Self Defense Academy. Badmintonclub De Slagvink. alleen mannen niet gemengd. alleen vrouwen niet gemengd. mannen en vrouwen samen. mensen die revalideren. mensen met een auditieve beperking. mensen met een chronische aandoening. mensen met een gedragsstoornis. mensen met een geestelijke beperking. mensen met een lichamelijke beperking. mensen met een visuele beperking. mensen met overgewicht. Openluchtbad de Blinkerd. Gymzalen MFA De Wijert. IJsbaan Ten Boer. Tennispark Ten Boer. Gymzaal Adriaan van Ostadestraat. Tennispark Van Starkenborgh. Skeelerbaan Ten Boer. Sporthal De Tiggelhal. Gymzaal De Tiggelhal. Gymzaal Ten Post. Gymzaal Verlengde Lodewijkstraat. Gymzaal Nieuwe Sintjansstraat. Sportpark Corpus den Hoorn. Sportpark Ten Boer. Sportpark De Wijert. Gymzalen Kamerlingh Onnes. Sportpark De Parrel. Sportpark Het Noorden. Sportpark Ten Post. Sportpark West End. Sportpark De Kring. Zwembad de Parrel. Sporthal de Wijert. Sporthal de Brug. Openluchtbad De Papiermolen. Sportplek Beijum Oost. Sportplek Eemskanaal Noordzijde. Sportplek De Hunze. Sportplek SC Stadspark. Als recreatieve zwemmer haal je je hart op in Sportcentrum Kardinge. Lekker ontspannen in de golven van het subtropisch zwembad, baantjes trekken in het 25 meter bad of heerlijk in warmwater zwemmen voor de allerkleinsten.
Tien spots om chill te zwemmen in en rond Groningen Sikkom.
Tien spots om chill te zwemmen in en rond Groningen. Zomer in Stad en dat al in mei. Waarschijnlijk een uitwas van global warming en op langere termijn natuurlijk niet goed, maar damn wat is het fijn en warm in Stad.

Contacteer ons