Meer resultaten voor groningen zwemmen

groningen zwemmen
Zwemmen in Kardinge: sportief én recreatief!
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge. In sportcentrum Kardinge kan je heerlijk zwemmen. Of je nu baantjes wilt zwemmen, een groepsles wilt volgen, lekker wilt spelen met je kinderen of heerlijk ontspannen in de golven wilt liggen, dit is allemaal mogelijk.
Wat te doen bij een burn-out
Groningen Swim Challenge 2018: Zwem kanker de wereld uit!
De eerste editie van de Groningen Swim Challenge GSC, werd gehouden op 30 augustus 2014 en was direct een doorslaand succes. Ruim 30 zwemmers legden de goede drieëndertig kilometer zwemmen af, geflankeerd door volgbootjes en een moederboot met daarop onder andere EHBOers, een masseur en diverse enthousiaste vrijwilligers.
smoking huren
Zwemmen Groningen Zonnestudio Sunshine Groningen.
Door dat we maximaal 4 personen in het bad laten en geen kinderen kunt u altijd lekker ontspannen zwemmen. Ook kunt u bij ons terecht voor baby en peuter zwemmen. Dit is elke dinsdag en woensdag ochtend, Verhuur aan groepen is ook mogelijk. Zonnestudio Groningen Sunshine.
machine stelvoeten
Groninger zwemsportvereniging TriVia.
Dit kan zijn omdat zij graag een goede zwem-conditie wil onderhouden of omdat zij zich willen meten met leeftijdgenoten tijdens masters-zwemwedstrijden. Tijdens dit zwemuur zwemmen alleen vrouwen. Het zwemmen is speciaal bedoeld voor allochtone vrouwen en voor vrouwen die, om welke reden dan ook, niet kunnen of willen zwemmen in het bijzijn van mannen.
Zwembaden in Groningen Moeders in Groningen.
Zwembaden in Groningen Binnen. 9 februari 2014. Mooi weer of geen weer: zwemmen is eigenlijk altijd een goed idee. Hier vind je een overzicht van zwembaden in Groningen waar je binnen kunt zwemmen. Voor in de vakantie, de woensdagmiddag of het weekend.
Kardinge Groningen Zwemmen voor iedereen.
Zwemmen bij Kardinge in Groningen. Wil jij recreatief zwemmen of zwemles? Bij Kardinge ben je altijd welkom! Kardinge in Groningen biedt verscheidene zwemactiviteiten aan. Het maakt niet uit of je gezellig een dagje wilt komen zwemmen of fanatiek les wilt hebben, bij Kardinge kan het allemaal.
Zwemmen ACLO.
Voor de cursus is een zwembrilletje en een zwemdiploma verplicht! De Golfbreker is dé studenten zwemvereniging in Groningen. We staan aan de top van studenten zwemmend Nederland en strijden elk jaar weer voor het kampioenschap. Naast zwemmen is er ruim de aandacht voor andere activiteiten.
jasmijn.
Zwembad Groningen DagjeWeg.NL.
Openluchtzwembad De Papiermolen. GRONINGEN, GRONINGEN Zwemmen in een rijksmonument. Weten hoe dat voelt? Bezoek dan openluchtzwembad De Papiermolen in Groningen. De bijzondere architectuur van dit zwembad zorgt voor een unieke zwembeleving. vandaag nog gesloten, geopend 13 mei t/m 10 september, van 0700: uur tot 1900: uur.
Zwemmen in Groningen.

Contacteer ons