Op zoek naar baantjes zwemmen groningen?

baantjes zwemmen groningen
Zwembad de Parrel gezellig buurtzwembad in Groningen.
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Zwembad de Parrel. Zwembad De Parrel. Zwembad De Parrel is een gezellig buurtzwembad waar je terecht kunt voor recreatief baantjes zwemmen, zwemlessen, groepslessen, speelmiddagen in de vakanties en nog veel meer!
gwo sea survival
Zwembad Plaza Sportiva. Zwembad Plaza Sportiva.
Lekker baantjes trekken. Vind je het heerlijk om in de vroege ochtend of gewoon wanneer het jou uitkomt lekker baantjes te trekken? Dan voel je je in het zwembad van Plaza Sportiva als een vis in het water. Naast vrij zwemmen zijn er ook diverse lesmogelijkheden die je terugvindt in ons lesrooster. Op lestijden na, is het zwembad vrij toegankelijk. Het zwembad is 20 bij 8 meter en het water heeft een constante temperatuur van 27 graden Celcius. Je kunt hier niet alleen zwemmen, maar ook elke dag meedoen aan de groepsles Aquafit. Kijk voor de tijden van Aquafit op ons groepslesrooster. Iedere zondagochtend van 8.15 tot 10.00 uur kun je als ouder samen met je kinderen tot 10 jaar gebruik maken van het zwembad van Plaza Sportiva. Voor je kinderen is de toegang gratis. Zwemles voor kinderen. Optisport organiseert bij Plaza Sportiva zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Kijk voor meer informatie op www.optisport.nl. Boumaboulevard 527, 9723 ZS, Groningen.
stelvoet
Kardinge Groningen Zwemmen voor iedereen.
Zwemmen bij Kardinge in Groningen. Wil jij recreatief zwemmen of zwemles? Bij Kardinge ben je altijd welkom! Kardinge in Groningen biedt verscheidene zwemactiviteiten aan. Het maakt niet uit of je gezellig een dagje wilt komen zwemmen of fanatiek les wilt hebben, bij Kardinge kan het allemaal.
uitvaartverzorging
Recreatief zwemmen de Parrel.
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Zwembad de Parrel / Recreatief zwemmen de Parrel. Recreatief zwemmen in Zwembad De Parrel. In Zwembad De Parrel kunt u heerlijk zwemmen. Of u nu baantjes wilt zwemmen of een groepsles wilt volgen, In zwembad De Parrel is dit allemaal mogelijk!
Sport Gemeente Groningen.
Op zaterdag 14 april is een groot deel van de webformulieren niet beschikbaar. Zwemmen, baantjes trekken in de stad? Even lekker een balletje slaan? Rondjes schaatsen op de 400-meterbaan? Op de website van Sport050 vindt u de sporten, sportverenigingen en sportlocaties van de stad Groningen.
Helperzwembad Gezellig buurtbad in Groningen Zuid.
U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Helperzwembad. Zwemmen in het Helperzwembad. Het Helperzwembad is een buurtzwembad gelegen ten zuiden van de binnenstad van Groningen. Hier kunt u terecht voor recreatief baantjes trekken in ons 25-meterbad, zwemlessen, speelmiddagen en nog veel meer!
Zwemmen Groningen Zonnestudio Sunshine Groningen.
Door dat we maximaal 4 personen in het bad laten en geen kinderen kunt u altijd lekker ontspannen zwemmen. Ook kunt u bij ons terecht voor baby en peuter zwemmen. Dit is elke dinsdag en woensdag ochtend, Verhuur aan groepen is ook mogelijk. Zonnestudio Groningen Sunshine.
SPT / Baantjes trekken in Groningen forum.fok.nl.
Baantjes trekken in Groningen. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. maandag 19 maart 2012 @ 1400: 33: 1. Dit is een vraag voor burgers/studenten die in de stad Groningen wonen. Waar kan je goedkoop zwemmen? Of zijn de prijzen allemaal rond de 410, voor als je alleen een baantje wilt trekken in een zwembad?
Vrijzwemmen. De mogelijkheid bestaat bij Aqua Groningen om in kleine groepjes te kunnen vrijzwemmen. Zwemschool Aqua Groningen.
De mogelijkheid bestaat bij Aqua Groningen om in kleine groepjes te kunnen vrijzwemmen. Je spreekt een vaste tijd in de week af waar je dan iedere week een half uur kunt vrijzwemmen. De groepsgrootte bestaat uit maar 8 personen per half uur. Gewoon lekker 30 minuten zwemmen in heerlijk warm water van 33 graden. Ervaar dat vrijzwemmen niet alleen inspanning is, maar ook ontspanning. Je bepaalt zelf je eigen tempo. De watertemperatuur is altijd 33 graden en is hierdoor heerlijk ontspannend. Door het kleine aantal personen kun je heerlijk baantjes zwemmen zonder dat het te druk wordt.
Banen Zwemmen Kardinge.
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge / Banen Zwemmen Kardinge. Banenzwemmen Sportcentrum Kardinge. Iedereen die actief de conditie wil verbeteren helpen wij graag! Voor zowel de beginner als de zwemmer met een wat betere conditie hebben wij een trainingsprogramma opgesteld, die hieronder gedownload kan worden.

Contacteer ons