Meer resultaten voor zwemles groningen helperbad

zwemles groningen helperbad
Zwemles in het Helperzwembad.
Zelf leren zwemmen? We hebben ook zwemles voor volwassenen of alleen vrouwen. Ook is er een mogelijk voor zowel kinderen als volwassen voor het volgen van privéles. Meer weten over zwemles in het algemeen? Ga naar allesoverzwemles. 2016 Gemeente Groningen.
kinderopvang rotterdam
Zwembad Helperbad Zwemlessen in Groningen.
Je bent hier: Zwemlessen in Groningen Zwemscholen in Groningen Zwembad Helperbad. Zwembad Helperbad is gevestigd in Groningen-Zuid. Kinderen kunnen hier terecht voor zwemlessen en speelmiddagen. Ter voorbereiding van diploma A worden de lessen onderverdeeld in 4 fasen die worden weergegeven in kleuren bandjes.
app voor spaarpassen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
vloerkleed
Zwemles in Groningen Het platform voor sport en bewegen in Groningen!
U bent hier: Home / Sporten / Zwemmen / Zwemles. Zwemles in Groningen. Zwemles in Groningen. Uw kind haalt op een veilige en speelse manier het zwemdiploma in de zwembaden van Groningen. Inschrijven kan vanaf vierjarige leeftijd en is uiteraard gratis.
piano
Zwemles Gemeente Groningen.
Regel dus nu de zwemlessen. De gemeente stelt geld beschikbaar om ouders waar nodig te helpen om de zwemlessen te betalen. Het aanvragen van de vergoeding voor zwemles A en B kan voor kinderen vanaf 6 jaar en loopt via Stichting Leergeld Groningen.
Alle informatie over zwemles Groningen.
U bent hier: Home / Sporten / Zwemmen / Zwemles / Praktische informatie zwemles. Praktische informatie zwemles Groningen. Op deze pagina vindt u een aantal praktische zaken over zwemles zoals wanneer er geen zwemles is, wat de verschillende niveaus zijn, wanneer er kijklessen en diploma zwemmen zijn.
Zwemlessen Groningen MijnZwemschool Ain1jaar.
Skip to content. Zwemles in het Helperbad in Groningen. WELKOM BIJ DE EXPERT IN KINDVRIENDELIJKE ZWEMLESSEN. Via deze link kun je direct een aanmelding regelen. Wil je meer weten, dan kun je ook bellen met Ellen. De 6 voordelen van MijnZwemschool Groningen.
Zwembaden in Groningen Binnen Moeders in Groningen.
Tijdens de schoolvakanties is de entree voor kids t/m 16 jaar: Eur 275., Voor meer informatie kijk je op de website van het Helperbad. Of volg je ze op Twitter. In Selwerd vind je zwembad De Parrel. Niet heel groot, maar wel met glijbaan! Je kunt er recreatief zwemmen, er zijn zwemlessen en er is ouder/kind zwemmen. Ook hebben ze een speciale kweekvijver als voorbereiding op de echte zwemles voor kindjes vanaf 3 jaar.
Mijnzwemschool Zwemlessen in Groningen helperbad, Beetsterzwaag, Leeuwarden, Sint Nicolaasga en Ter Apel.
Helperzwembad Gezellig buurtbad in Groningen Zuid.
Helperzwembad open tijdens zomervakantie. Speciaal voor banen zwemmen is het Helperzwembad geopend. Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018. Groningen viert de start van het sportseizoen in september. Dit maakte wethouder Sport Paul de Rook zaterdagavond tijdens de Nacht van Groningen bekend.

Contacteer ons