Zoeken naar zwemles groningen

zwemles groningen
Tarieven en tijden zwemles Groningen.
Openluchtbad de Papiermolen. Zwembad de Parrel. Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sporten / Zwemmen / Zwemles / Tarieven en tijden zwemles. van 1 augustus 2017 tot 31 juli 2018. Per persoon/per les 45min.
kinderopvang rotterdam
Zwemles in Groningen Superspetters.
Veilige zwemlessen in Groningen. Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG Verklaring Omtrent Gedrag. Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig Vergelijkbaar met zwemdiploma C zijn.
glaszetters
Zwemles tijdens bso Het Toddlers Huis Groningen.
Zwemles is niet alleen hartstikke leuk, het is ook een veilig gevoel wanneer u weet dat uw kind zich weet te redden in het water. Het Toddlers Huis brengt en haalt de kinderen naar en van de zwemles tijdens hun opvanguren.
zwembad zout
Leren zwemmen! Zwemles bij de Groninger Zwemsportvereniging TriVia.
Home / Vereniging / Zwemles. Zwemles Jetze de Groot 2018-01-02T1552480000.: Zwemles in Groningen bij G.Z. De Groninger Zwemsportvereniging TriVia heeft een wijd aanbod in zwemlessen. Er wordt zwemles gegeven in de Parrel in Selwerd, Kardinge in Beijum en het Helperzwembad in Helpman.
wikipedia
Swimming Academy Groningen Optisport.
Met deze mobiel vriendelijke website kun je gemakkelijk op je computer, tablet of smartphone onze lestijden en tarieven bekijken. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, laat dan aan de linkerkant je naam en e-mailadres achter. Je kunt Swimming Academy Groningen bereiken via e-mail: swimmingacademy@optisport.nl of via telefoonnummer 06-21426553.
baby zwemmen groningen
Zwemlessen Zonnestudio Sunshine Groningen.
Op de woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 zijn er zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar. De Zwemlessen worden gegeven door Zwemschool Maeyer te Groningen. Een particulier zweminstituut voor kinderen vanaf 4 jaar. Het afzwemmen is in het Helperzwembad in Groningen.
Zwemlessen Groningen MijnZwemschool Ain1jaar.
Skip to content. Zwemles in het Helperbad in Groningen. WELKOM BIJ DE EXPERT IN KINDVRIENDELIJKE ZWEMLESSEN. Via deze link kun je direct een aanmelding regelen. Wil je meer weten, dan kun je ook bellen met Ellen. De 6 voordelen van MijnZwemschool Groningen.
Zwemschool t Dalhuus.
De zwemschool, gelegen in het zuid-oosten van de provincie Groningen, is een particuliere zwemschool. De zwemschool is een erkend opleidings-en exameninstituut voor de diplomas van het ENVOZ/NVZ. De zwemschool is al meer dan 25 jaar actief in het geven van zwemlessen voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar en ouder.

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
De Zwemschool Groningen Maeyer Zwemlessen Zwem ABC De Zwemschool Groningen Maeyer Zwemlessen Groningen.
Home Welcome to the Frontpage. Zwemles voor Tieners/ Jeugdigen. Over De Zwemschool. Eisen Zwemdiploma A. Eisen Zwemdiploma B. Eisen Zwemdiploma C. Skip to content. Welkom bij De Zwemschool Maeyer. De Zwemschool Maeyer is al meer dan 22 jaar een particulier zweminstituut in Groningen, voor kinderen vanaf 4 jaar.
Zwemles in Groningen Superspetters.
Veilige zwemlessen in Groningen. Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG Verklaring Omtrent Gedrag. Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig Vergelijkbaar met zwemdiploma C zijn.

Contacteer ons