Op zoek naar zwemmen helperbad?

zwemmen helperbad
Fifty Fit Helperzwembad.
U kunt recreatief zwemmen of meedoen met één van de aangeboden groepslessen. Zo blijft u fit en het is nog gezellig ook! Uiteraard kunt u ook tijdens de reguliere recreatieve tijden komen zwemmen. Rooster Fifty fit zwemmen. 10.00 12.00 Fifty Fit.
kinderopvang rotterdam
Afwijkende openingstijden Helperzwembad.
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Helperzwembad / Afwijkende openingstijden Helperzwembad. Gewijzigde openingstijden Helperzwembad. Hier vindt u de gewijzigde openingstijden van het Helperzwembad tijdens schoolvakanties en op bijzonderefeestdagen en tijdens evenementen.
zwarte
Warm water zwemmen.
U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Helperzwembad / Warm Water Zwemmen. Warm Water Zwemmen. Warm water zwemmen is een verzamelnaam voor vele zwemactiviteiten in warm water 32 graden. Vanuit medisch oogpunt kan zwemmen in warm water zinvol zijn.
brandblusser
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
piano
Helperzwembad Gezellig buurtbad in Groningen Zuid.
Warm Water Zwemmen. Helperzwembad open tijdens zomervakantie. Speciaal voor banen zwemmen is het Helperzwembad geopend. Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018. Groningen viert de start van het sportseizoen in september. Dit maakte wethouder Sport Paul de Rook zaterdagavond tijdens de Nacht van Groningen bekend.
baby zwemmen rotterdam
Zwemles in het Helperzwembad.
Data diploma zwemmen. Oefen halfuurtje woensdag 13.30-14.00 uur en zondag 11.30-12.00. Wanneer is er geen zwemles? Zelf leren zwemmen? We hebben ook zwemles voor volwassenen of alleen vrouwen. Ook is er een mogelijk voor zowel kinderen als volwassen voor het volgen van privéles.
Tarieven Helperzwembad/De Parrel.
Het zomerabonnement is geldig van 13 mei t/m 10 september in alle zwembaden, de voorverkoop hiervan is van 10 april t/m 13 mei. De tarieven voor zwemles, groepslessen en overige producten vind je op de activiteitenpagina's' van het zwembad. 2016 Gemeente Groningen.
Zwemmen in Groningen.
Recreatief zwemmen Helperzwembad.
U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Helperzwembad / Recreatief zwemmen Helperzwembad. Recreatief zwemmen in het Helperzwembad. U kunt heerlijk zwemmen in het Helperzwembad. Of u nu baantjes wilt zwemmen of heerlijk wilt ontspannen, in het Helperzwembad bent u op het juiste adres!

Contacteer ons