Op zoek naar zwembad helperbad openingstijden?

zwembad helperbad openingstijden
Openluchtbad de Papiermolen.
Voorverkoop is van 17 april t/m 12 mei 2017. Te koop in de webkassa en in Sportcentrum Kardinge, Zwembad de Parrel en het Helperzwembad. De 12-kaart en abonnementen zijn ook te koop in de webkassa uitzondering gezinsabonnement Er geldt een borg van 750. Tegen bijbetaling van 090, per keer kun je met je 12-kaart laag tarief De Parrel, Helperzwembad en ochtenduren 25 m bad van Kardinge zwemmen in de Papiermolen. gezinskaart geeft toegang op zaterdag en zondagochtend tot 12.00 uur: min. 1 volwassene vanaf 18 jaar, max. 5 personen per kaart. alleen geldig via het reserveringsformulier, vanaf 10 personen. Het gezinsabonnement is voor maximaal 5 personen in 1 gezin en alleen te koop bij de kassa. De abonnementen zijn geldig in de Papiermolen, het Helperzwembad, De Parrel en Kardinge. Het zomerabonnement is geldig van 13 mei t/m 10 september in alle zwembaden, de voorverkoop hiervan is van 10 april t/m 13 mei. Een hapje en drankje in de Papiermolen. De openingstijden van de horeca zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.
Wat te doen bij een burn-out
Sport Gemeente Groningen.
Alles over de 3 overdekte zwembaden en het openluchtbad in de stad Groningen: openingstijden, adressen, tarieven, zwemles, aquasporten en meer. Zwembad de Parrel. Openluchtbad de Papiermolen. Alles over schaatsen in Kardinge: openingstijden, adres, tarieven, recreatief schaatsen, schaatsles, ijsclinics en meer.
smoking huren
Recreatief zwemmen de Parrel.
In Zwembad De Parrel kunt u heerlijk zwemmen. Of u nu baantjes wilt zwemmen of een groepsles wilt volgen, In zwembad De Parrel is dit allemaal mogelijk! De Parrel bestaat uit een 25-meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Daarnaast is er een klein instructiebad met glijbaan aanwezig. Wil je actief aan je conditie werken en gericht je conditie trainen of verbeteren? Of je nu een beginnende zwemmer bent, al aardig getraind bent of een gevorderde zwemmer bent, we hebben voor alle niveaus een passend schema opgesteld. Je kunt kiezen uit onderstaande programmas. Je kunt deze schema's' downloaden en uitprinten. Beginnende zwemmer pdf. Gemiddelde zwemmer pdf. Gevorderde zwemmer pdf. Bestel direct online.: Openingstijden recreatief zwemmen.
stelvoet m10
Openingstijden Helperzwembad Moddermanlaan 40 in Groningen.
Helperbad is een prettig zwembad met behulpzaam en vriendelijk personeel. Door bezuinigingen is het uitzoeken wanneer het loket voor informatie open is, daardoor lijkt het afgesloten. Geplaatst op 21 okt. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Helperzwembad Moddermanlaan 40 in Groningen.
Alles wat je moet weten over Helperzwembad in Groningen Fijnuit.nl.
Klik hier voor 91 leuke dingen om te doen in Groningen. Claim jouw vermelding. U kunt heerlijk zwemmen in het Helperzwembad. Of u nu baantjes wilt zwemmen of heerlijk wilt ontspannen, in het Helperzwembad bent u op het juiste adres! Het zwembad bestaat uit een recreatiebad en een 25-meter wedstrijdbad.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Helperzwembad Gezellig buurtbad in Groningen Zuid.
Openluchtbad de Papiermolen. Zwembad de Parrel. Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Helperzwembad. Zwemmen in het Helperzwembad. Het Helperzwembad is een buurtzwembad gelegen ten zuiden van de binnenstad van Groningen. Hier kunt u terecht voor recreatief baantjes trekken in ons 25-meterbad, zwemlessen, speelmiddagen en nog veel meer! Het zwemwater heeft normaal een temperatuur van 275, C. Op donderdag en vrijdag is het recreatiebad extra warm met 32 graden! In de vakanties ligt er spelmateriaal in het water, zodat er een echt waterfestijn van gemaakt kan worden. Het recreatiebad, ook wel het oude bad genoemd, is ook beschikbaar voor recreatief zwemmen en vele groepslessen zoals aquasport, ouder en kind lessen en senioren activiteiten. Het bad heeft ook een springplank! Wist u dat er ook zonnebanken aanwezig zijn en dat u gratis gebruik kunt maken van kluisjes. Bestel direct online.: Regulier rooster recreatief zwemmen. Tarieven recreatief zwemmen. Openingstijden in vakanties en op bijzondere feestdagen.

Contacteer ons