Op zoek naar ebert zwemschool groningen?

ebert zwemschool groningen
Faillissement beƫindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen F.18/17/78 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement beƫindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. Op 12-04-2017 is Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen Groningen door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/17/78. De hoofdactiviteit van Zwemschool Ebert Groningen B.V.
Wat te doen bij een burn-out
Zwemschool Ebert Groningen Interesse Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Foto bijgedragen door Elise Bezema. 32 mensen vinden dit onderwerp leuk. Locatie Flemingstraat 5, 9728 GZ Groningen.
smoking huren
Zwemschool Ebert sluit na ruim 25 jaar de deuren Groninger Internet Courant.
Er is nog gekeken of er een mogelijkheid is om de zwemschool op een andere locatie voort te zetten, maar zonder succes. De zwemschool heeft daarover overleg gehad met de gemeente. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen. Gratis aanmelden voor de Luncheditie!
RVS
Zwemschool Ebert Zwemlessen in Groningen.
Alles over zwemlessen in Groningen. Je bent hier: Zwemlessen in Groningen Zwemscholen in Groningen Zwemschool Ebert. Helaas heeft Zwemschool Ebert aangekondigd te stoppen met zwemlessen met ingang van 31 juli 2016. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen. Ze geven al bijna dertig jaar zwemles en duizenden kinderen haalden hun diploma.
Zwemschool Ebert Groningen B.V. in Groningen Sportonderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Zwemschool Ebert Groningen B.V. is een zwemschool gevestigd in Groningen, waaronder begrepen het geven van zweminstructies en het bieden van mogelijkheden voor recreatief zwemmen aanwezig zijn. Wilt u meer informatie neem dan contact op met Zwemschool Ebert Groningen B.V. Zwemschool Ebert Groningen B.V.
Welkom bij Sportschool Ebert Drachten Sportschool Ebert.
Fit in 5 Weken. Welkom bij Sportschool Ebert Drachten. Hou je lijf gezond met fitness. Klik hier voor informatie over onze faciliteiten en mogelijkheden. Lekker bewegen op opzwepende muziek heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen. Zwemmen is goed voor lichaam en geest.
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update RTV Noord.
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update. Foto: RTV Noord / Eddy Zwerver. In Groningen-Zuid is het een begrip. Hele generaties hebben er hun zwemdiploma gehaald. Maar na ruim 25 jaar valt het doek voor Zwemschool Ebert. 31 juli sluit het zwembad de deuren.

Contacteer ons