Op zoek naar ebert groningen?

ebert groningen
Faillissement beëindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen Oozo.nl.
Gegevens Zwemschool Ebert Groningen B.V. Meer meldingen in deze omgeving. Zwemschool Ebert Groningen B.V. Flemingstraat 1-5, 9728GZ Groningen. De besloten vennootschap Zwemschool Ebert Groningen B.V. is gevestigd op Flemingstraat 1-5 te Groningen en is actief in de branche Sport en recreatieonderwijs.
Wat te doen bij een burn-out
Faillissement beëindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen F.18/17/78 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement beëindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. Op 12-04-2017 is Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen Groningen door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/17/78. De hoofdactiviteit van Zwemschool Ebert Groningen B.V.
moeder van de bruid
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update RTV Noord.
Zwemschool in Groningen moet wijken voor Jumbo update. Foto: RTV Noord / Eddy Zwerver. In Groningen-Zuid is het een begrip. Hele generaties hebben er hun zwemdiploma gehaald. Maar na ruim 25 jaar valt het doek voor Zwemschool Ebert. 31 juli sluit het zwembad de deuren.
stelvoet rvs
Welkom bij Sportschool Ebert Drachten Sportschool Ebert.
Fit in 5 Weken. Welkom bij Sportschool Ebert Drachten. Hou je lijf gezond met fitness. Klik hier voor informatie over onze faciliteiten en mogelijkheden. Lekker bewegen op opzwepende muziek heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen. Zwemmen is goed voor lichaam en geest.
Zwemschool Ebert Zwemlessen in Groningen.
Alles over zwemlessen in Groningen. Je bent hier: Zwemlessen in Groningen Zwemscholen in Groningen Zwemschool Ebert. Helaas heeft Zwemschool Ebert aangekondigd te stoppen met zwemlessen met ingang van 31 juli 2016. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen. Ze geven al bijna dertig jaar zwemles en duizenden kinderen haalden hun diploma.
Zwemschool Ebert sluit na ruim 25 jaar de deuren Groninger Internet Courant.
Er is nog gekeken of er een mogelijkheid is om de zwemschool op een andere locatie voort te zetten, maar zonder succes. De zwemschool heeft daarover overleg gehad met de gemeente. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen. Gratis aanmelden voor de Luncheditie!

Contacteer ons