Resultaten voor buiten zwemmen groningen

buiten zwemmen groningen
7x Zwemwateren in Groningen Toerisme Groningen.
Slechts tien minuten verwijderd van de stad Groningen vind je het Break Out Grunopark te Harkstede. Bij dit activiteitenpark is niets te gek, zo kun je er vlotten bouwen, paintballen, waterskiën en meer. De Grunoplas vormt regelmatig het decor voor de activiteiten van het Grunopark, op het bijgelegen ligstrand is het s zomers lekker zwemmen of zonnebaden.
kinderopvang rotterdam
Oldambt Zwemmen.
Meer over VVV Stad Groningen. Dorpen in Oldambt. Oldambt in Beeld. Kijk binnen bij. VVV Kantoor en Tip's.' Toeristisch Overstap Punt. Zien, doen beleven. Kerken en torens. Fiets en Bad. Kinderen naar Buiten. Struinen in Tuinen. 450 jaar Slag bij Heiligerlee. Hostels en hotels. BB en particulieren. Bungalows en trekhutten. Tennis Golf Arrangement. Bed, Boat Breakfast arrangement. Slingertuinen excursie met rondvaart. Blauwe Lint arrangement. Rondvaart arrangement De Blauwe Passage. Zien, doen beleven. Zwemmen in het Oldambtmeer.
praxis
Openluchtbad de Papiermolen.
De Papiermolen is hét openluchtbad van de stad Groningen. Dit mooie en ruim opgezette bad biedt zomers zwemplezier voor jong en oud! Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in het water met de 3 duikplanken en een 35 meter lange glijbaan. Het 50-meterbad is ook zeer geschikt om baantjes te trekken en op de grote speel zonneweide is het heerlijk toeven in de zon! Het zwembad is het gehele seizoen door verwarmd, dus ook met kouder weer kunt u heerlijk zwemmen.
groepsaccommodatie gelderland
Buiten zwemmen in zwembad De Breek Hotel Groningen-Westerbroek.
Direct naar inhoud. Buiten zwemmen in zwembad De Breek. Deel pagina Google Facebook Twitter. Zwembad De Breek is het openluchtzwembad in Landsmeer. Je vindt het op het Sportpark van Landsmeer. Hoe kom je bij Zwembad de Breek in Landsmeer? Parkeren doe je op het parkeerterrein aan het einde van de Sportlaan in Landsmeer.
wikipedia
Provincie Groningen: Zwemplassen.
Buiten het zwemseizoen halen we de borden weg. Het is altijd verstandig direct na het zwemmen te douchen. Wanneer u gezondheidsklachten krijgt na het zwemmen in aangewezen zwemwater, neem dan altijd contact op met uw huisarts of de GGD Groningen.
Zwembaden in Groningen. Bekijk de 31 zwembaden in Groningen.
Ook bij regen of kou is een binnenzwembad gewoon open en kan je lekker gaan zwemmen. In de lijst kan je binnenbaden zien, de openingstijden kan je hierbij ook vinden. Is het lekker weer buiten ben wil je gaan zwemmen in een openluchtbad? Ook dan heeft Groningen voldoende zwemplezier voor je in petto.
Zwemmen Groningen 2B local.
Openluchtbad de Papiermolen, Groningen. Zwembad De Watertoren, Winschoten. Zwemmen in Groningen. Lekker buiten zwemmen in Groningen zit er niet meer in. In de herfst en winter kunt u gelukkig wel altijd terecht in een zwembad bij u in de buurt.
Zwemplassen in Drenthe Drenthe.
Waar je ook kijkt, je ziet water, zandvlaktes en bossen om je heen. Dat is nog eens heerlijk zwemmen: in een meertje midden in de natuur! In Drenthe hoef je niet ver te zoeken om zo'n' mooie zwemplas te vinden.
Zwembaden in Groningen Moeders in Groningen.
1 juni 2016. Nieuw: het stadsstrand Groningen. Deze zomer kunnen we zwemmen in de stad. Bij het Infoversum is een heus stadstrand gecreëerd. Schepjes mee, bikini aan en zonnen maar! Liefhebbers kunnen er ook zwemmen; het water. Zwembaden in Groningen Buiten.

Contacteer ons