Meer resultaten voor ZwemschoolEbert

ZwemschoolEbert
Welkom bij Sportschool Ebert Drachten Sportschool Ebert.
Fit in 5 Weken. Welkom bij Sportschool Ebert Drachten. Hou je lijf gezond met fitness. Klik hier voor informatie over onze faciliteiten en mogelijkheden. Lekker bewegen op opzwepende muziek heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen. Zwemmen is goed voor lichaam en geest.
natriumbicarbonaat kopen
Faillissement beƫindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen F.18/17/78 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement beƫindigd Zwemschool Ebert Groningen B.V. Op 12-04-2017 is Zwemschool Ebert Groningen B.V. te Groningen Groningen door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/17/78. De hoofdactiviteit van Zwemschool Ebert Groningen B.V.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Zwemschool Ebert Zweminstructeur Leeuwarden Facebook 9 Beoordelingen 286 foto's.'
Zwemschool Ebert heeft 7 nieuwe foto's' toegevoegd. Zaterdag iedereen geslaagd jullie hebben je diploma verdient gefeliciteerd. Zwemschool Ebert heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd. Weer een grote groep afzwemmers AB, en C iedereen geslaagd gefeliciteerd jongens en meisjes. Zwemschool ebert bij HEA.
google adwords help
Sportschool Ebert Heerenveen A B C Diploma Zwemmen.
In 1981 werd de sportschool op de Zuidkade te Drachten aangekocht en al snel werd er ook gestart met zwemscholen in Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. Midden 2007 hebben vader en zoon Jan en Michel Bosma de sportschool in Drachten en de zwemschool in Heerenveen overgenomen.
Zwemschool Ebert Zwemlessen in Groningen.
Helaas heeft Zwemschool Ebert aangekondigd te stoppen met zwemlessen met ingang van 31 juli 2016. Ebert is de oudste zwemschool van Groningen. Ze geven al bijna dertig jaar zwemles en duizenden kinderen haalden hun diploma. Hun credo is: zwemmen moet leuk zijn!
Zwemschool Ebert sluit na ruim 25 jaar de deuren Groninger Internet Courant.
Volgens de zwemschool, dat huurder is van het pand aan de Flemingstraat, gaat het niet om een vrijwillige keuze. Er is nog gekeken of er een mogelijkheid is om de zwemschool op een andere locatie voort te zetten, maar zonder succes.
zwemschool Ebert.
zwemschool Ebert leszwemmen ABC diploma baby en peuterzwemmen aquarobic, aquafit 50 en therapiezwemmen kinder feestje-huur zwembad zonnebank en Fitness contact Leden login. Zwemschool Ebert is een begrip in Leeuwarden geworden sinds 1985 is de zwemschool gevestigd aan de berliozstraat. Oprichter van zwemschool Ebert heeft aan de zwemles van kinderen een persoonlijke en leuke tint gegeven.

Contacteer ons