Op zoek naar zwemles volwassenen groningen?

zwemles volwassenen groningen
zwemles volwassenen - STEPS VOOR VOLWASSENEN.
FRENZY 10 RECREATIE STEP 205 MM VOOR KINDEREN VOLWASSENEN 12495., FRENZY 10 RECREATIE STEP 205 MM VOOR KINDEREN VOLWASSENEN 12495., FRENZY 10 RECREATIE STEP 205 MM VOOR KINDEREN VOLWASSENEN 12495., Pagina 1 van 2. Meld je aan voor onze nieuwsbrief: Abonneer.
Word Zeemeermin Zeemeermin cursussen.
Marit 23 is docent lichamelijke opvoeding binnen het voortgezet onderwijs HAVO/VWO. Ze geeft daarnaast dansles aan vier tot twaalf jarigen en aan volwassenen en zwemles aan kinderen met een beperking. Hiervoor heeft ze vier jaar als zweminstructeur/ coördinator gewerkt. Marit is heel enthousiast, werkt graag met kinderen, ze past zich gemakkelijk aan en kan zich goed inleven in de wereld van kinderen. Lees verder
moeder van de bruid kleding
Zwembad de Parrel gezellig buurtzwembad in Groningen.
Topsport in Groningen. Bedankt voor het opnieuw aanmelden. U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Zwembad de Parrel. Zwembad De Parrel. Zwembad De Parrel is een gezellig buurtzwembad waar je terecht kunt voor recreatief baantjes zwemmen, zwemlessen, groepslessen, speelmiddagen in de vakanties en nog veel meer!
stelvoet
zwemles in Groningen bij zwemschool Aqua Groningen Zwemschool Aqua Groningen.
Sportief en actief in het water. zwemles in Groningen bij zwemschool Aqua Groningen. Zwemles in Groningen doe je bij zwemschool Aqua Groningen. Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid. Voor alle leeftijden en voor iedereen!
dell
Zwemlessen Sportcentrum De Kalkwijck.
Daarom is er de mogelijkheid voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor volwassenen voor het volgen van privé zwemles. Samen met u wordt bekeken wanneer de privé lessen kunnen plaatsvinden. In overleg zijn er ook mogelijkheden in de vakantieperiodes echter niet in de zomervakantie.
De Zwemschool Groningen Maeyer Zwemlessen Zwem ABC De Zwemschool Groningen Maeyer Zwemlessen Groningen.
Home Welcome to the Frontpage. Zwemles voor Tieners/ Jeugdigen. Over De Zwemschool. Eisen Zwemdiploma A. Eisen Zwemdiploma B. Eisen Zwemdiploma C. Skip to content. Welkom bij De Zwemschool Maeyer. De Zwemschool Maeyer is al meer dan 22 jaar een particulier zweminstituut in Groningen, voor kinderen vanaf 4 jaar.
Zwemles voor volwassenen.
Topsport in Groningen. U bent hier: Home / Sporten / Zwemmen / Zwemles / Volwassen zwemles. Zwemles voor volwassenen. Ook volwassenen kunnen in Groningen hun zwemdiploma halen. In onze zwembaden kunt u voor het behalen van het A, B en C diploma gaan, of het verbeteren van uw zwemslag.

Contacteer ons