Resultaten voor zwemles drachten

zwemles drachten
Zwemlessen Beetsterzwaag omgeving Drachten, Heerenveen.
Skip to content. Zwemlessen Speedy zwemles Zwemles 45 minuten Vakantie Turbocursus Voor en tijdens de les B C Diploma. Maak hierboven een keuze. De Wissel 1. 9244 EW Beetsterzwaag. all-day Gratis oefenzwemmen 1445: uur to. Gratis oefenzwemmen 1445: uur to.
Mediamarkt
Tarieven Zwembad De Wellen.
Opgeven voor zwemles. Informatie Bekijk onze openingstijden Bekijk onze tarieven. Zwembad de Wellen. 3295 KK s-Gravendeel. Online uw kind inschrijven voor leszwemmen. Om het u nog makkelijker te maken kunt u vanaf nu online uw kind of kinderen inschrijven en het inschrijfgeld betalen.
moeder van de bruid jurken
Sportbedrijf Drachten Leszwemmen De Welle.
Wij mogen hierdoor niet alleen zwemlessen verzorgen, maar ook zwemexamens organiseren in ons eigen zwembad. Uw zoon of dochter zwemt dus van de start van de zwemles tot aan het behalen van het diploma in een vertrouwde omgeving. Vele generaties hebben bij ons hun zwemdiploma behaald.
stelvoet m10
Zwemles in Friesland Superspetters.
Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders. Op naar leuke zwemlessen in Friesland! Zwemles in Friesland. 9203 KR DRACHTEN.
Welkom bij Sportschool Ebert Drachten Sportschool Ebert.
Fit in 5 Weken. Welkom bij Sportschool Ebert Drachten. Hou je lijf gezond met fitness. Klik hier voor informatie over onze faciliteiten en mogelijkheden. Lekker bewegen op opzwepende muziek heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen. Zwemmen is goed voor lichaam en geest.
Home.
vanaf 16 jaar. Nederland en vooral Friesland is zeer waterrijk. Dus zwemmen leren is noodzaak, maar het is vooral ook heel leuk als je dit kunt! zwemles voor volwassenen. Sinds 2005 zijn wij actief als particuliere zwemschool in Drachten en Beetsterzwaag.
Zwemles Zwemschool de Waterjuffer.
Er wordt dus kindgericht onderwijs gegeven. Diploma zwemmen doen we in zwembad De Welle in Drachten. Voor de kinderen die gaan diploma zwemmen gaan we eerst een aantal keren oefenen om te wennen aan de omgeving, de andere temperatuur en de drukte.
Zwemlessen Beetsterzwaag omgeving Drachten, Heerenveen.
Hierdoor heeft jouw kind altijd zin in zwemles en kan het zwemmen sneller en beter aangeleerd worden. Als ouder kun je kiezen voor een traject dat het best bij jou en jouw kind past. Reguliere zwemlessen driekwartier. Turbocursussen in de vakanties.
Zwemles Drachten.
U kunt zelf vanuit het Sportcafé de zwemlessen van uw zoon/dochter volgen. Uiteraard kunt u bij de desbetreffende instructeur/-trice informeren naar de vorderingen van uw kind. Opgave zwemles Drachten. Opgave zwemles Heerenveen. Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang.

Contacteer ons