Meer resultaten voor aqua zwemschool groningen

aqua zwemschool groningen
Zwemschool Groningen Zwemles Groningen zwemles Haren babyzwemmen-puppyzwemmen-zwemles in Groningen Geen wachtlijsten.
met zicht op het zwembad! Zwemles ABC vanaf 4 jaar. Babyzwemmen vanaf 8 weken. Puppyzwemmen vanaf 2 jaar. Zwemles op zondag. Zwemschool Aqua4you is een erkend opleidings en exameninstituut nationale zwemdiploma's. Sinds 2003 zijn wij gevestigd in het Beatrixoord UMCG in Haren.
vaatwasser
AquaActief zwemschool Apeldoorn Zuidbroek De Maten Beekbergen.
In een nieuwe exclusieve zwemles biedt AquaActief zwemschool de mogelijkheid voor uw kind vertrouwd te worden met zwemmen in open water. Op zaterdag 30 juni of zondag 1 juli 2018 zal deze unieke les plaatvinden op Bussloo van 1300: tot 1500.
moeder van de bruid
Zwemschool Aqua Groningen Zwemlessen in Groningen.
Je bent hier: Zwemlessen in Groningen Zwemscholen in Groningen Zwemschool Aqua Groningen. Zwemschool Aqua Groningen. Zwemschool Aqua is gevestigd in het Groningse Lewenborg. De zwemlessen bestaan uit verschillende fasen. In de eerste fase starten de kinderen met 1x zwemles in de week in een groep van 8 kinderen.
ngi stelvoet
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Hoe gaan naar Aqua Groningen zwemschool in Groningen via Bus, Trein Moovit.
Nabije attracties rond Aqua Groningen zwemschool in Groningen Rob Sports Groningen Consultatiebureau Lewenborg Brugwachtertje Noorddijk sksg vuurtoren Bei Kessel Basisschool t Kompas Familie Lindo Lewenborg Mercator Kraaijenest Speeltuin Klinkerstraat Henk Bulder Music Productions Lewenborg de Swoaistee Scheldestraat Jeugdcentrum T Schip Sporthal Lewenborg Hanneke bolder 51.
Zwemschool Rob Sports Zwemactiviteiten voor alle leeftijden Zwemles Assen Rob Sports.
Vanaf september 1992 is Rob Sports de zwemschool in Assen en omgeving. Inmiddels hebben veel kinderen één of meerdere zwemdiplomas behaald en bezoeken vele ouderen wekelijks ons bedrijf om in een ontspannen sfeer te genieten van het extra verwarmde water 33 graden Celsius.
zwemles in Groningen bij zwemschool Aqua Groningen Zwemschool Aqua Groningen.
Zwemles in Groningen doe je bij zwemschool Aqua Groningen. Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid. Voor alle leeftijden en voor iedereen! Zwemschool Aqua Groningen voor het complete programma van het zwem ABC onder leiding van ervaren, gediplomeerde en deskundige instructeurs.

Contacteer ons